Volkswagen Lupo-nál hol kell tölteni a hátsó ablaktörlőbe szélvédőmosó folyadékot, hogy működik?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 17:15
1/11 anonim válasza:
Én olyat még nem láttam, hogy külön tartály van elöl és külön hátul. Az elöl lévő tartályból egy szivattyú nyomja hátra a folyadékot.
2/11 A kérdező kommentje:
Ilyesmi kinézetű, de nem akar spriccelni:
2016. dec. 11. 17:19
3/11 anonim válasza:
Nincs annak semmi külön tartálya. Vagy eldugult a spricni lyuka vagy szétment ,eldugult a csövezeték valahol. Vagy nem jó a szivattyú,de azt ki lehet fülelni.
4/11 A kérdező kommentje:
De elől szépen spriccel. Mintha elölről menne hátra a csöve.
2016. dec. 11. 17:39
5/11 anonim válasza:
Igen elölről megy a csöve.De ha a hátsó spricnit kapcsolod akkor is zúg a szivattyú?? Végig kell nézni hol dugult el vagy jött szét. Ajtópanel hátul lekap és végigköveted a cső útját.
6/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, hogy kell kapcsolni. Külön van neki kapcsoló? A hátsó ablaktörlőnek hogy menjen egy gombot kell benyomni.
2016. dec. 11. 19:06
7/11 anonim válasza:
Sok lehetőség nincs..nem emlékszem hogy van a vw-nél de a jobb kart kell tolni talán ,de rá van rajzolva.Vagy a végén a gombot benyomni. Az ablakspricni és a törlőkar egyszerre működik olyan hogy csak különálló spiccelés az nincs.
10/11 A kérdező kommentje:
Rájöttem:
ha előrefele tolom, akkor hátul spriccel
ha hátrafele akkor elől
2016. dec. 11. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!