Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy subaru impreza wrx '99 gt...

Jasdik kérdése:

Egy subaru impreza wrx '99 gt turbot hol tudok venni és mennyi az ára?

Figyelt kérdés
[link] egy ilyet szeretnék venni, de nem tudom mennyi be kerül, és hol lehet taláni, pontosan wrx rs turbo legyen.

2016. dec. 19. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ilyen csak a mesében van. Írj a gyereknek youtubeon hogy megvennéd és akkor a tiéd lesz.
2016. dec. 19. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:

A youtuber suhancokat akarod utánozni? Neki az volt a vágya. Keress te is magadnak egy másik vágyat.

Magyarországon elég gyér a kínálat belőle. Külföldön kell nézelődni. Ami a videóban van az 1.5 millió lehetett mindennel (átírással) együtt. Azt ugye tudod hogy csak az átírása több mint 100 ezer ft? Mert ugye 218 le (legalábbis újkorában annyi volt).

2016. dec. 20. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Szimpik a srácok, de ez egy hülye döntés volt szerintem. Ez egy olyan autó, amiben nem csak olajat kell cserélni. Ha valami tönkremegy benn, akkor jó mélyen a zsebedbe kell nyúlni. Nem tudom pontosan milyen anyagi helyzetben vannak Dave-ék, de nem túl gazdaságos döntés egy ilyen kocsi.

Inkább maradnék egy 6 hengeres BMW-nél, vagy egy 1.8-2.0 turbóbenzin Audinál.

2016. dec. 20. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdemes megvenni csak törődést igényel mint minden más autó. Azért az a karakter és a hang (a bubububububububu) elég egyedi. Az a gond hogy nincs választék belőlük használtan ezért ami van is azt nagyon drágán adják.
2016. dec. 20. 11:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Kb 1.5 millió lehet egy ilyen auto, és elvilrg csak egy hks lefuvo szelep van benne ami más, meg ujra van fényezve a felni...
2016. dec. 20. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet venni 800ezerért es 2 millióért is pl használtautó.hu és egyebkent semmivel nem kerül többe mint egy sor 6 os bömbi vagy egy turbos audi persze ha hidegen kitaposták a szemét és melegen leállították akkor számítani kell egy turbó csrére de az az audival ugyanúgy megtörténhet.
2016. dec. 20. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
A videóban szereplő srácnak az az autó volt az álma, és meg tudom érteni, mert nekem is a legnagyobb álmom hogy egyszer lesz egy saját Subarum. Csak én sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy 1,5-2 millióért vegyek használt autót ami 10-15 litert eszik százon, így ez valószínűleg csak álom marad. De jó látni hogy valaki megvalósítja az álmát és fülig érő szájjal ül be álmai autójába. Nekem ez valószínűleg sosem fog megadatni. De a kérdésre válaszolva: Nézegetni kell a hirdetéseket, bár itt mo-n nem sok van belőlük, körül kell nézni a szomszédos országokban is, de nagyon oda kell figyelni mert ezekből sok már szét van hajtva, és mélyen a zsebbe kell nyúlni ha valami behal bennük. Na meg az átiratás és regadó (ha küldöldi) is elég magasra rúg.
2016. dec. 27. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!