Több mint 300 lóerős Subaru Impreza WRX STI vagy több mint 300 lóerős félig pitbull Mitsubishi Lancer EVO autóval jobb menni?
Rallyzás tekintetében?
Nos a Subaru előbb nyert bajnoki címet,jó kis motor.
Az evo-val szintén .
Subarura tenném a voksot.
Simán vezetni az EVO nagy élmény,subarut még nem vezettem.
néztem már videókat, de az egyikben ez volt a jobb, a másikban meg az.
köszönöm! :).
Ugyanúgy összkerekesek,ua. úgy közel azonos teljesítményű motorok,kísértetiesen hasonló teljesítménygörbékkel.
Kasztni,aero,futómű és egyebek maradtak a vízválasztók.
Ahogy a 4. írta, szinte azonos a két autó, csak kinézet más. Átlag ember nem tud nagyon különbséget tenni a kettő között!Azt, hogy melyik ér célba először legtöbbször csak a pilótán múlik.
A melyik jobb kérdésedre a válasz, ha venni akarnál:
KIPRÓBÁLOD MINDEGYIKET, MIUTÁN MEGLOBOGTATOD A LÓVÉT A TULAJNAK (ADDIG VALÓSZÍNŰLEG KI SEM ÁLLHATSZ VELE A PARKOLÓBÓL), ÉS ELDÖNTÖD NEKED MELYIK JÖTT BE JOBBAN, KINÉZETRE ÉS BELTÉRRE, MERT AHOGY ÍRTAM AZ ELEJÉN NEM FOGSZ TUDNI KÜLÖNBSÉGET TENNI A KETTŐ KÖZÖTT!!!
Én egyiket sem próbáltam ki, de beszélgettem valakivel erről akinek volt élménye egy tesztvezetésben mind a két kocsival. Hogy előttem is írták már a két kocsi nagyon hasonló teljesítményben, és ugye mind a kettő 4x4. Ő úgy fogalmazott, hogy az EVO nál egy utcai kocsiból építettek egy utcai rally kocsit, míg az Imprezából egy rally kocsiból építettek egy utcai rally kocsit. Elmondása szerint a futóműben lehetett érezni az eltérést. Az Imprezanak sokkal keményebb a futóműve mint az EVO-nak. Azt mondta, hogy utcára inkább az EVO az utak miatt, de az sem sokkal tartósabb ilyen utaknál.
Nekem formailg az EVO jön be főleg a VIII IX széria. Bár a Subaru sem csúnya, csak valahogy nekem az a forma sokkal jobban bejön. Egyszer szeretnék egy ilyen kocsit bírtokolni mindegy hogy Mitsubishi vagy Subaru, de egy 2005 ös sima WRX szerintem már egész megfizethető árban van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!