Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Fiat Punto típusú autóval...

A Fiat Punto típusú autóval rendelkezőknek kisebbségi komplexusuk van?

Figyelt kérdés

Bizonyítékok:

https://www.youtube.com/watch?v=7a_fu4O-ayg

Ezt sajnos nem sikerült felvennem, de egy helyi autópályán egyszer forgalommal szemben ment egy ilyen autó. A városban is nagyon sok ilyen elmebeteg autóst lehet látni.

A Fiatosok ennyire rühellik a többi autóst, mert még egy papír Swift is lenyomja ezt a kocsit? :D

2016. dec. 19. 22:22
1 2
 11/12 gon99 ***** válasza:
A szomszéd is mindig tiltatgatja az 1,2es punciját, és köztudottan akik ilyen kis motoros fosokat vezetnek, rendszerint sokkal agresszívabban vezetnek, mert még nem vezettek normális autót, és azt hiszik, hogy egy erőműben ülnek.
2016. dec. 21. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Akiknek a legkeményebb komplexusuk van, ők a következők:

1.9 tdi korom istencsászár hülyegyerek a telepről, (levedlett golf 3-4, passat)

bmw hátulkapar freude am fahren, 3-500-ért megmentettem a német bontóból a tanyára, így én vagyok a helyi alfahím (se), de tankolni már nem tudom (lyukasra rohadt e36 e46)

swift papír, én vagyok az egyszerű sori melós más kocsiban még nem ültem de szerintem a suzukinál jobb nincs

Ebben a sorrendben.

2017. jan. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!