Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi km töltés?

Baltaarcúu kérdése:

Mennyi km töltés?

Figyelt kérdés

Mennyi km után tölt fel legalább félig az aksim?

44 Ah kis aksi.Fiat Punto 2 1.2.Ha nincs teljesen lemerülve.Hidegben elég nehezen indul be,4 mp de nem vmi bíztató a hangja....

2016. nov. 13. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ebhez tudni kéne a generátor teljesítményét, meg persze azt is, h mekkora fordulattal, mekkora az a teljesítmény. És azt sem azabad elfelejteni, h az akku ahogy töltődik felfele, egyre kevesebb áramot vesz fel. Ugye ott a fesszabályzó is.
2016. nov. 13. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem jobban jársz ha a felesleges kocsikázás helyett akár veszel egy töltőt.
2016. nov. 14. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem közel 2 éves az aksim de ma reggel -9ben is még elég jól tekert pedig péntek óta nem mentem vele és a kint a hidegben állt.

Akkumulátorosnál nézesd meg és ő megmondja hogy jó e. Az én régi aksim rossz volt, hidegben nehezebben tekert és a feltöltés se segít ilyenkor. Vettem egy kicsivel nagyobb Ah-es aksit.

Számolgatások helyett innkáb nézesd meg az aksidat, ha jó még és csak azért merül le mert nem használod az autót akkor pedig vegyél egy töltőt és tedd rá időnként.

2016. nov. 14. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A régi szép időkben az volt az ökölszabály, hogy amikor annyira lemerül, h. már be kell tolni, akkor kb. 30 perc országúti v. 40-45 perc városi forgalomban haladás kell ahhoz, hogy utána az autó magától biztosan elinduljon.

Rá kell tenni éjszakára egy töltőre, olcsóbb, mint egy új akkumulátor, vagy mint ott maradni valahol a hidegben.

Ha meg már döglődik az aksi, és 5 fokban is nehezen indítja el, -5 fokban már nem fogja.

2016. nov. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!