Erre az autóra hogyan lehet megoldani szabályosan a nappali menetfény felhelyezését?
Idén vettem egyet, E jeleset, de azt sehogy sem tudták feltenni. Egy márkaszervízben és egy szerelőnél is voltam.
Erre valahogy meglehet oldani a szabályos felhelyezést? Milyen menetfényt érdemes venni?
Ezt már mondták!!!
A lökhárítóra meg nem lehet, mert mögötte van egy vas.
Ha a hűtőrácsba nem lehet megfelelően betenni (például túl közel lenne egymáshoz), akkor le kell kapni a lőkhárítót, és bele kell faragni. Nem lehet közelebb az alsó széle a földhöz 25 centinél (löhárító alá ezért nem mehet), és az átvilágított felület belső pontjainak 60 entinél távolabbra kell lenniük egymástól (ezért nem tették valószínűleg a rácsba).
Gyújtásra bekapcsol, fényszóróra lekapcsol, így kösd be, kb. ennyi.
Lényeg h ne csak akkor világítson ha a lámpát felkapcsolod ,ha a gyújtást ráadod akkor is már fel kell kapcsolnia. Nekem a lökhárítón volt ,de azért is ugattak a műszakin az elmebetegek,zavarja őket h nem vakítasz,de ellenben jobban látszol,ezért nem lehet ezt akárhogy ám ! Nekem sima led csík volt,szerelő rakta fel,kötötte be,mégis le kellett szedni a műszakira. Nem érdemes vele foglalkozni,csak nyűg.
off: ha mégis nekiállsz azért a rendszámkitakarásnál jobban csináld meg :D
A ledcsíknak nem volt E-minősítése és műbizonylata, az volt a gond, nem az hogy a lökhárító alatt volt.
Azért nem tettem oda, mert nagyon proli lett volna. A 25 cm épp megvolt, de akkor is.
A szaküzlet által adott 5000 forintos beépítési utalványt is buktam, amikor a szakműhely nem vállalta a beépítést ( "persze, betesszük, nem ügy - és a 60 cm távolság egymástól? rácsba nem fér, faragni kell - ja, akkor nem vállaljuk, elnézést" )
Egy marokfúrógéppel, miniatűr marótárcsával és egy tűreszelővel viszonylag hamar megvolt, és vállalhatóan néz ki.
A szabályok nem azért vannak, hogy mindenki találjon rá egy kibúvót. Rád is vonatkoznak.
Átment a "füstkazán" kenőpénzért.
Ugyanott, ahol a te sz*r vakító ledcsíkod is, kenőpénzért.
Feljelentetted a helyet? Nem? Akkor cinkos vagy, nincs semmi okod pofázni. Az hogy más kenőpénzzel megy át, téged nem mentesít a házitákolású öntapadós ledcsíkod felkókányolásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!