Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erre az autóra hogyan lehet...

Erre az autóra hogyan lehet megoldani szabályosan a nappali menetfény felhelyezését?

Figyelt kérdés

[link]

Idén vettem egyet, E jeleset, de azt sehogy sem tudták feltenni. Egy márkaszervízben és egy szerelőnél is voltam.

Erre valahogy meglehet oldani a szabályos felhelyezést? Milyen menetfényt érdemes venni?

2016. dec. 18. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Semmit nem érdemes venni! Minek csicsásítod? C vagy? Szimplán felkapcsolod a világítást ahogy a kresz szabály előírja!
2016. dec. 18. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Ennek mindegy nem fog tőle jobban kinézni. Ha benne van az E jel, akkor nem szivózhat senki, utólagos fényforrással fel lehet szerelni a járművet, Köhém rendeletben benne van. Ha nem tudta feltenni a szaki, menj egy másikhoz, nem egy nagy varázslat a műanyag lökösbe belemókolni a fényt.
2016. dec. 18. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Ködlámpa helyére pont jó.
2016. dec. 18. 18:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Ezt már mondták!!!

A lökhárítóra meg nem lehet, mert mögötte van egy vas.

2016. dec. 18. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a hűtőrácsba nem lehet megfelelően betenni (például túl közel lenne egymáshoz), akkor le kell kapni a lőkhárítót, és bele kell faragni. Nem lehet közelebb az alsó széle a földhöz 25 centinél (löhárító alá ezért nem mehet), és az átvilágított felület belső pontjainak 60 entinél távolabbra kell lenniük egymástól (ezért nem tették valószínűleg a rácsba).

Gyújtásra bekapcsol, fényszóróra lekapcsol, így kösd be, kb. ennyi.

2016. dec. 18. 18:47
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Lényeg h ne csak akkor világítson ha a lámpát felkapcsolod ,ha a gyújtást ráadod akkor is már fel kell kapcsolnia. Nekem a lökhárítón volt ,de azért is ugattak a műszakin az elmebetegek,zavarja őket h nem vakítasz,de ellenben jobban látszol,ezért nem lehet ezt akárhogy ám ! Nekem sima led csík volt,szerelő rakta fel,kötötte be,mégis le kellett szedni a műszakira. Nem érdemes vele foglalkozni,csak nyűg.

off: ha mégis nekiállsz azért a rendszámkitakarásnál jobban csináld meg :D

2016. dec. 18. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:

A ledcsíknak nem volt E-minősítése és műbizonylata, az volt a gond, nem az hogy a lökhárító alatt volt.

Azért nem tettem oda, mert nagyon proli lett volna. A 25 cm épp megvolt, de akkor is.

A szaküzlet által adott 5000 forintos beépítési utalványt is buktam, amikor a szakműhely nem vállalta a beépítést ( "persze, betesszük, nem ügy - és a 60 cm távolság egymástól? rácsba nem fér, faragni kell - ja, akkor nem vállaljuk, elnézést" )

Egy marokfúrógéppel, miniatűr marótárcsával és egy tűreszelővel viszonylag hamar megvolt, és vállalhatóan néz ki.

2016. dec. 18. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:
"E" minősítés.. Persze b+ de érdekes az aszfaltkarcoló hülyegyerekoutóra ki van adva a műszaki..Egy szaros Led re már legyen 50 millió minősítésed. Idióta bürokrácia semmi más,érdekes ha rajtahagyom és rádobok nekik a műszakira +5 kilót egyből lett volna "Eminősítés" . semmi más csak a pénzbeszedés, a füstkazánok meg a rozsdakupacok ugyanúgy érvényes friss műszakival rohangálnak ,de egy led már "veszélyes"..
2016. dec. 19. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:

A szabályok nem azért vannak, hogy mindenki találjon rá egy kibúvót. Rád is vonatkoznak.

Átment a "füstkazán" kenőpénzért.

Ugyanott, ahol a te sz*r vakító ledcsíkod is, kenőpénzért.

Feljelentetted a helyet? Nem? Akkor cinkos vagy, nincs semmi okod pofázni. Az hogy más kenőpénzzel megy át, téged nem mentesít a házitákolású öntapadós ledcsíkod felkókányolásától.

2016. dec. 19. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
A led ne vakit, csak szólok. Ha van rajta minősités, vidd el egy normális helyre, fél óra alatt beteszik. Ne görcsölj már ilyenen, én beszerelem neked, olyan egyszerű dolog.
2016. dec. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!