A gyenge szikrát mi okozhatja 4 ütemü sporortmotornál? Többi lent
Figyelt kérdés
üdv, olyan problémám lenne hogy a pöcc röff sportmotorom egy idő után nem indult csk nehézkesen gyertyapucolás stb után mert beköpte másik akksival is ráintitottam szóval az nem lehet baj de ugyanolyan pipa nélkül a pipakábel szikrázik kékes fehéren meg 1 centi távolságban a testöl de mégis ha visszateszem a pipát akkor gyertyával ugy nem és megnéztem egys vadonat új pipával is de semmi változás régen lehetett hallani hogy csattog a szikra a pórus közt a gyertyában de már nem mi lehet a baja? gyujtáselosztó? össze csatit kitisztittotam megcsiszoltam összedugtam vissza de ugyan ez a helyzet a válaszokat előre is köszönöm a motor az egy Yamaha fzr 600-as.2016. dec. 18. 14:59
1/1 anonim válasza:
1-2 egyszerre probald a gyertyaval hogy szikradzike mert beljebb mar a 4 kabel 2 bol jon. Legalabb is az én motoromnál ha a 4.et akarom megnezni hogy szikradzike ugyanugy oda kell tennem a a vashoz a 3.at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!