Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szélvédőre irányított fűtés...

A szélvédőre irányított fűtés mennyire foghatja meg a motort?

Figyelt kérdés

Indulás után a csak a szélvédőre irányítottam a fűtést, ami csak klíma kompresszorral lehetséges, gyakorlatilag közel padlógázzal sem tudtam gyorsítani. Ez egy főútra, balra kikanyarodáskor volt.

Utána csak normál felfelé irányuló fűtéssel kipróbáltam, ugyanakkorra gázzal, szinte beletapadtam az ülésbe.

Mit állíthattam el?

2016. dec. 18. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
A klíma megfogja valamennyire a motort. De az enyém úgy működik hogy gyorsításkor lekapcsolja automatikusan a klimát.
2016. dec. 18. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
21%

"csak a szélvédőre irányítottam a fűtést, ami csak klíma kompresszorral lehetséges, "

Fűteni klímakompresszorral?Erdekes egy autod van.......

2016. dec. 18. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
94%

Marcello Gandini sose volt még automata klímás autód ugye? Nem fűt a klímával, hanem szárít! Az automatákon bekapcsol magától.

Kérdező: az autóklíma visszafoghatja a motort, hiszen kell neki kb. 3-4,5 kW, de ez az egészen kicsi motorok kivételével nem szokott túlzottan érződni.

2016. dec. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!