Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan van az, hogy a számitóg...

Hogyan van az, hogy a számitógépekhez még felhasználói szinten sem nagyon értenek az emberek és állandóan ezzel mentegetőznek, de a gépjárművekkel meg mindenki elboldogul, akinek van?

Figyelt kérdés

Pl azt nem értem, hogy egyes emberek gondolkodás nélkül nonstop bekapcsolva hagyják a laptopjukat, és igy is szállitják, igy teszik be böröndbe, táskába, stb...

AKKOR A KOCSIT is járó motorral lehetne nyugodtan a garázsba hagyni, nem? Hát ki ér rá arra, hogy beindítsa meg mittudomén?

Tényleg nem értem...ja meg ugye az átlag felhasználó veleszületett tehetséggel éli le a számítógépeit, annak élettartamát és teljesítményét számottevő mértékben megrövidítve, de az autóját meg nagy körültekintéssel használja, nem?

2016. dec. 16. 11:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

na igen, itt kezdődik a gond, mert éppen ezért nem meri lehajtani senki a laptop fedelét, és ugy arrébbvinni, emrt akkor "sokat kell várni" mig ujra lehet használni :D

nekem nem történik semmi, ha lehajtom a fedelet.

Másoknál azért megy le alvó módba,mert ez az alap beállítás.

Barátnőm anyukája pl hetekig be se zárja a böngészőt. Pedig hát tudvalevő, hogy egy idő után már nem birja az iramot a böngésző és belakja a memóriát, egyszerüen elkerülhetetlen, hogy ujrainditsák és magához térjen.

Továbbá:

munkahelyen én tervezőként dolgozok egy X számitógépen.

A pénzügyesnek is teljesen ugyanilyen számitógépe van, mégis sir, hogy lassú.

Pedig én legalább 2 nagyságrenddel nagyobb adatokkal dolgozom és sokkal több programmal egyszerre.

akkor ki ért hozzá és ki nem?

2016. dec. 16. 16:08
 12/15 Beviz Elek ***** válasza:

Na de miért baj ha nem kapcsolom ki a laptopot minden alkalommal? Majd ha valami nyűgöm van vele, akkor újraindítom.

Egyébként változó, van hogy rendszeresen kikapcsolom, van hogy kimarad pár hétig.

2016. dec. 16. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:

"de az autóját meg nagy körültekintéssel használja"

Igen,ezért van az hogy nehéz találni egy normális állapotban lévő használt autót

2016. dec. 16. 17:51
 14/15 A kérdező kommentje:

na igen, de egy embertől sem hallani azt, hogy:

"nem vagyok én gépészmérnök, hogy értsek az autókhoz"

De a személyi számitógép felhasználói (mert informatikának ezt nem lehet nevezni) frusztrációk mindennaposak.

2016. dec. 18. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:

"De a személyi számitógép felhasználói (mert informatikának ezt nem lehet nevezni) frusztrációk mindennaposak"

A két dolgot nem lehet összehasonlítani.Számítógépre letölthetnek vírusokat és telerakhatják mindenféle szeméttel ami persze így lelassítja a gépet,míg a kocsiknál csak beindítja azt megy vele és kész

Az egy másik dolog hogy ha nem rendeltetésszerűen használja a kocsit attól még tud vele menni rendesen mindennap addig amíg ki nem adja a baját.Aztán majd járkálhat vele a szerelőhöz és ha megtudja mennyi a javítás összege majd akkor lesz csak igazán frusztrált

2016. dec. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!