Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3-as Nubirához hol tudnék...

3-as Nubirához hol tudnék beszerezni ilyen alkatrészt?

Figyelt kérdés
Nos 3-as Nubirám van (2004-es évjárat), és belül az a kapcsoló amivel a levegőt tudjuk szabályozni hogy hová fújja, az a bowdenes, nos az eltört a műszerfal mögötti része ahol a bowdent a kis kerék állítja. Ilyen alkatrészt hol találok hozzá, és azt magam kitudom cserélni?

2016. dec. 15. 01:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Bármelyik autósboltban meg tudod rendelni másnapi átvétellel. Hogy ki tudod-e cserélni az meg a kézügyességeden és a szerszámaidon múlik (ha kell hozzá)
2016. dec. 15. 07:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Én először autóbontókban kutakodnék.
2016. dec. 15. 07:43
 3/10 anonim ***** válasza:

autóbontó, autósbolt.

Nem hiszem el, hogy ennyit nem tudsz magadtól.

2016. dec. 15. 08:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Igenigen, csak van egy olyan apró gond, hogy Daewookhoz nagyjából alig lehet már találni alkatrészt. Persze ez nem azt jelenti, hogy pont ilyen alkatrészt nem lehet venni, de megtörténhet. Bár bontóban tuti találsz.
2016. dec. 15. 08:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők autósboltban ilyen nincs, unix, online kereskedésekben sem. Bontóban a környéken voltam, szóval utána jártam már nem csak feldobtam a kérdést.
2016. dec. 15. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:

A kereskedésben kell nézni. Az nem autósbolt?

Meg van egy rakás bontó, amit csak Daewookat bont.

2016. dec. 16. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát normális alkatrészboltba kell menni...

Az én alkatrészesem kínai belpiacos autóhoz meghoz bármit 1-2 nap alatt

2016. dec. 16. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:

"Bontóban a környéken voltam, szóval utána jártam már nem csak feldobtam a kérdést."

Néha kicsit tovább kell menni, mint a kis falud környéke! Erre alkalmas pl. az internet, aminek a segítségével kiírtad a kérdést!

Pl. itt van ez:

[link]

Nem, nem érdekel ha épp nem az ami neked kell! Írsz a bontósnak és megkérdezed van-e a neked való!

2016. dec. 16. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha már megnézted, hogy el van törve, akkor cserélni is tudod. Vagy javítani.
2016. dec. 16. 18:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó te h.lye vagy. Nyilván cserélném ha lenne hozzá alkatrész. Megragasztani vagy javítani a letört műanyagon mit tudsz?
2016. dec. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!