Kezdésnek milyen 125 endúrót vegyek?
Figyelt kérdés
200e forint körül. Ne kelljen dugót cserélni 1000kmerenként. Erösseblegyen mint egy MZ. ÉS ne kelljen köviszezonban eladnom mert túl gyengusz.2010. máj. 2. 14:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak 2üteműt vegyél azokban minimum 24-25LE van. Nekem Yamaha TDR 125 motorom van kb 24LE power szelepes és 19ezer km van benne de már 1x felújították a blokkját ami kibír még sztem muszály h kibírjon 15ezerkm-t.
Amiket én ajánlanék:
Yamaha TDR 125
Yamaha DT 125 (Sztem ez lesz a nyerő.)
Kawasaki KMX 125
2/7 anonim válasza:
Előző vagyok. A TDR-nek és DT-nek ugyanolyan blokkja van... csak a tdr inkább túra enduro a dt meg krosszos az mehet sárba is bőven. xD
3/7 anonim válasza:
Yamaha TDR és Dt is nagyon jó, na meg a Cagiva Elephant is
4/7 anonim válasza:
Cagiva forog 14-et és eszik 10 litert... DT vagy TDR!
5/7 anonim válasza:
Legelső válaszoló vok... és 1 japánhoz motorhoz sokkal könnyebben és olcsóbban találsz alkatrészt mint 1 olaszhoz.
7/7 anonim válasza:
Tuareg Wind 125 rotax blokkos 35le nagyon kényelmes hatalmas nagy szép és ha hiszitek ha nem jól mászik a
sújához képest. de ha engemkérdezel mind1 mivel kezded
te kezedbe van a gázkar szóval ha nem akarsz naponta
blokkot széthúzni akkor 4ütemű 400ccm-felett mondjuk egy drz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!