Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek? Lopott furgonok?

Szerintetek? Lopott furgonok?

Figyelt kérdés

Szóval egy utcával lejjebb lakik több cigány család.Ezek közül 2-nek kétszer akkora a házuk mint a mienk, az egyiküknek a kéménye télen sose füstöl és mindkettő ház előtt minimum 2-3 felsőkategóriás bmw vagy merci parkol.Gyakran látom hazafele jövet ahogy szétkapkodnak egyik napról a másikra kocsikat stb..egyszer nyáron konkrétan reggel elindultam és egy volán busz parkolt a házuk mellett mire jöttem haza már csak az abroncsok voltak ott..Ja meg volt valami arannyal kapcsolatos balhé ami miatt az egyik főgóréjukat le is csukták.Na mindegy ezt csak egy kis elő információként írtam le, hogy megértsétek a gyanúm alapját.

Szóval pár hónapja ugyanúgy elindultam melóba és érdekes módon a 3 cigánycsalád közül a legcsórobbiknál (látszatra csórók legalábbis: az udvaron szanaszét minden szemét, gaz, kőtörmelékek, amit eltudsz képzelni a ház maga meg vakolatlan sima téglából épült) ott parkolt 4-5 már nem emlékszem valami állateledeles minibusz vagy vmi ilyesmi céges kocsi na mindegy elég meglepő volt de túl nagy figyelmet nem fordítottam rá.Aztán amikor jöttem haza na akkor már a céges feliratokat, festést, ajtókat, üléseket stb.. lekapkodták róluk.

Na most jöttem haza szintén ugyanez, ugyanennél a háznál parkol 4-5 CW Clearwateres céges furgon.Nem rég hozhatták őket mert még nincsenek szétkapva de gondolom ez nem sokáig lesz így.

Szóval szerintetek?A rendőrség többször járt már azon a környéken de mindig csak egy ejnyebejnyével el volt intézve.

2016. dec. 13. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 7/

Rozsadombi jpgvedo letesre kellőképp ostoba vagy. Otthon gépjárművet bontani illegális, ha lopott ha nem.

2016. dec. 14. 07:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: de ha elvágják az anyjának a torkát vagy majd az ő pereputtyát lopják meg ,ő lesz az első aki asztaltborogat. Csak ostoba,álszent mocsok ,az ilyenek miatt tart itt az ország. Sok büdös migránssimogató,cigány ,tolvajabajgató gyökér,a saját népét meg átlépi ha összeesik az utcán "mert saját maga tehet róla h odskerült" na de bezzeg a koszos cigányai meg a kis szírszar terroristái ! Na azokért bármit,de azért arraodafigyel h lehetőleg mások faxával üsse a csalánt,ne a sajátja érjen hozzá..
2016. dec. 14. 08:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem feltételen tudom az ilyeneket okolni. Simán ostobák. Messze vannak a problémás területektől, kényelmesen eléldegél a kis világában valahol távol a gettóktól, anyuci - apuci megvédte mindentől, sosem buszozott 15 retkessel együtt vagy járt állami iskolába, ahol a cigányok terrorban tartják a tanárokat és a diákokat. Honnan is tudná.

Viszont az összes ilyen fajvédőt kiküldeném valami jó putris részre Salgótarjánba 3 hónapra nyári táborba úgy, hogy nem hagyhatja el a területet. Hamar ők is gonosz rasszistákká válnának, mikor az első héten 2x kirabolják és napi 3x fenyegetik és köpik le az utcán.

2016. dec. 14. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!