Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek? Lopott furgonok?

Szerintetek? Lopott furgonok?

Figyelt kérdés

Szóval egy utcával lejjebb lakik több cigány család.Ezek közül 2-nek kétszer akkora a házuk mint a mienk, az egyiküknek a kéménye télen sose füstöl és mindkettő ház előtt minimum 2-3 felsőkategóriás bmw vagy merci parkol.Gyakran látom hazafele jövet ahogy szétkapkodnak egyik napról a másikra kocsikat stb..egyszer nyáron konkrétan reggel elindultam és egy volán busz parkolt a házuk mellett mire jöttem haza már csak az abroncsok voltak ott..Ja meg volt valami arannyal kapcsolatos balhé ami miatt az egyik főgóréjukat le is csukták.Na mindegy ezt csak egy kis elő információként írtam le, hogy megértsétek a gyanúm alapját.

Szóval pár hónapja ugyanúgy elindultam melóba és érdekes módon a 3 cigánycsalád közül a legcsórobbiknál (látszatra csórók legalábbis: az udvaron szanaszét minden szemét, gaz, kőtörmelékek, amit eltudsz képzelni a ház maga meg vakolatlan sima téglából épült) ott parkolt 4-5 már nem emlékszem valami állateledeles minibusz vagy vmi ilyesmi céges kocsi na mindegy elég meglepő volt de túl nagy figyelmet nem fordítottam rá.Aztán amikor jöttem haza na akkor már a céges feliratokat, festést, ajtókat, üléseket stb.. lekapkodták róluk.

Na most jöttem haza szintén ugyanez, ugyanennél a háznál parkol 4-5 CW Clearwateres céges furgon.Nem rég hozhatták őket mert még nincsenek szétkapva de gondolom ez nem sokáig lesz így.

Szóval szerintetek?A rendőrség többször járt már azon a környéken de mindig csak egy ejnyebejnyével el volt intézve.

2016. dec. 13. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

Volt kint a rendőrség?

Igen

Rád tartozik a többi?

Nem.

Tettél már feljelentést gépkocsilopás gyanúja miatt?

Ha nem, akkor miért itt kérdezősködsz?

Szeretnél egészségben, sokáig élni?

Akkor inkább a magad dolgával foglalkozz, mert esetleg közülük is olvasgat itt valaki, és legközelebb megkérdezik, hogy miért irkálsz nyilvánosan olyan dolgokat, amik egészségkárosító hatásúak.

2016. dec. 13. 18:25
 2/13 A kérdező kommentje:
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
2016. dec. 13. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

Láttál már cigányt olvasni első? ;)

Kérdező, h lopnák, nem hiszem, h ilyen nyilvánosan bontanák el mindenki szeme előtt.

2016. dec. 13. 19:10
 4/13 anonim válasza:
59%

0%

Pontosan az ilyen tesze-tosza töketlen emberek miatt tart ott ez az ország ahol tart.Lopjanak csak ezek a büdös mocskok nem?Kire tartozik?Az ő dolguk.A kérdező "ügyesen" észrevette.Nem tudom mire ez a kioktató, flegma stílusod de sürgősen vegyél vissza belőle.Eszem megáll komolyan mintha az lenne a hibás aki nem csinált semmit.Gondolom azért nem tett még feljelentést mert nem olyan idióta marha mint te és nem cselekszik ész nélkül.Én a helyében a cégnél érdeklődnék utána privátban, hogy nem történt-e lopás az utóbbi időben és csak utána fordulnék a rendőrséghez biztos ami biztos.

2016. dec. 13. 19:11
 5/13 A kérdező kommentje:
19:10 ahogy írtam már volt náluk kint a rendőrség hasonló ügyben és miután csak egy ejnyebejnyét kaptak ezek után kinézem belőlük, hogy ilyen pofátlan módon nyilvánosan szedik szét a lopott holmit pár óra alatt.
2016. dec. 13. 19:15
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
büdös cigány,persze h lopott. Mit gondolsz,írástudatlan ,iskolakerülő "emberek" hol találnának ekkora házra való tisztességes forrást tisztességesen? Biztos 3 műszakban dolgoznak. Gáspár éjszaka elhozza a szekereket lop,gázsi délelőtt szétszedi, a Devla meg délután eladja a használhatót,a többit meg viszi a vasasba . Rendőr kimegy,de bentről úgy engedik ki h nem csinálhat velük semmit,ellenkező esetben p.cshán lesz rúgva az állásából..
2016. dec. 13. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

A kérdés, és a válasz is faji előítéletet tartalmaz, amit a fórum szabályzata tilt.

A kérdező feltételezi, hogy mivel roma nemzetiségű emberről van szó, nem vehetett legálisan leselejtezett, de még céglogóval ellátott furgont. A rendőrök pedig korruptak, mert a romák megvették őket kilóra.

Ugye azt tudod, hogy bíróság előtt ilyen miatt már ülni is lehet, mert ebben már minden van, rágalmazás is.

Sőt, ha te vádolod őket lopással, az is lehet rágalmazás.

Utánanéztél az ORFK körözött jármű adatbázisában annak a három clearwateres furgonnak? Nem? Akkor mit pattogsz itt?

Ha utánanéztél volna, akkor láttad volna, hogy körözik vagy nem. Valószínűleg nem. Típus, szín, rendszám alapján kb. egy perc megtalálni egy autót.

Itt a link:

[link]

Segítek, a kisteherautó, furgon kategóriában fehér színű jelenleg nincs a körözött járművek között. Tudtommal a clearwater furgonjai fehérek.

2016. dec. 13. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:

csak szólok, hogy ezt a kérdést (is) olvassák a hatóságok. Pontos cím a dossziéban, ha akarnak odamennek.

(mellesleg fizetős műholdról pontosan látják, amit akarnak)

2016. dec. 13. 20:42
 9/13 A kérdező kommentje:

Miért tartalmaz előítéletet?A cigány az cigány.Ez tény mint az is, hogy a fekete bőrű emberek négerek.Nem is tudom azzal az oltári pöffeszkedő és flegma válasszal ki az aki itt pattog.

Etnikumtól független bárhol gyanús lenne az ilyen ahol még arra sincs pénz, hogy legyen egy normális házuk, igényes udvarral és az 5 éves gyerek ne egy darab rongyban rohangáljon decemberben az úton.De céges furgonokat vásárolni arra van pénz.Te élsz itt?Nem?Akkor mit pattogsz itt?

2016. dec. 13. 21:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Na itt pontosan ugyanez folyik..

[link]

Azt csak megjegyzem, hogy az otthoni autóbontás már illegális okostojás.Persze a rózsadombon ahol te élsz ez nyilván nem zavaró mert nincs a környéken ilyen.És még te vagy felháborodva, hogy én aljas, tisztességtelen, alaptalanul vádoló ember miért nem tűröm szó nélkül azokat a több napon át tartó roma lagzikat, meg a nyár esti kábelégetéseket szó nélkül, amikor ki se lehet nyitni estére az ablakot, hogy valami levegő legyen a 35 fokban mert megdöglesz.Vagy amikor reggel 6-kor kalapáccsal verik a vasat.Hogy is feltételezhettem róluk, hogy bármi rosszban is sántikálhatnak azután, hogy az egyikőjükhöz hajnali 2-kor rontottak be a rendőrök, és fogták el.Mert egy-egy kábelégetést, csendháborítást és illegális autóbontást még el lehet nézni de azt már nem ha aranyról van szó.

2016. dec. 13. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!