Emelkedőn lefulladás, majd alig újraindulás, mi a lehet a baj?
Sziasztok!
Nem rég költöztem új helyre, itt az autóm egy mélygarázsban parkol, aminek eléggé meredek a rámpája. Már párszor felmentem rajta, máskor is nyomni kellett neki, de eddig mindig felment simán. Ma reggel (hideg motorral, a garázsban olyan 10-15 fok lehet), amikor indultam lehet kicsit kisebb volt a lendületem vagy nem tudom, de a lényeg, hogy a rámpa tetejénél (már majdnem teljesen felértem) elvesztette az autó minden erejét (1-esben mentem) és lefulladt. Ezzel még nem lenne problémám, előfordul az ilyen, én is nyomhattam volna a kuplungot, amikor éreztem, hogy nem megy fel. De a lényeg, hogy nyilván rögtön próbáltam újraindítani és nem akart indulni. Csak relatív hosszas (kb. 20 másodperces) indítógáz után. Megijedtem, hogy valami baj van a kocsival, az utca végén félreálltam, leállítottam a motort, újraindításnál pöccre indult, mint mindig máskor és azóta sem volt vele baj. Mi lehetet a baj, hogy nem akart újraindulni, mit csináljak legközelebb hasonló helyzetben?
Régi (18 éves) kis motoros (75 LE) benzines autóról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!