Milyen fedélzeti kamerát ajánlasz?
3 hónapja vettem meg életem első autóját, és már sikerült kb minden oldalról meghúznia valakinek. Bárhol parkolok (otthon, munkahely közelében) valakinek sikerül végigszántania a kocsi oldalát, sárhányóját stb.
Amellett, hogy rászántam magam a garázsbérlésre, szeretnék az autóba kamerát, ami rögzítené az eseményeket. Bízom benne, hogy lesz itt aki tud tanácsot adni és használ ilyen szközt az autóban. Tehát amit szeretnék
- Menet közben rögzítsen, az autó akksiról vegye az áramot (ha rajta van a gyújtás)
- Ha áll az autó akkor saját akksiról menjen a felvétel - általában parkoláskor húzzák meg, így ezeket az időszakokat is kellene rögzíteni
- A felvételt illetően teljesen rendben van ha mindig csak az utolsó 24 (vagy valamennyi) óra nézhető vissza.
ZÁRÓJEL
Valaki magyarázza már meg, hogy a francba tudják meghúzni a pakoló autómat állandóan? Akkor is ha orral állok be, akkor is ha tolatva, akkor is ha párhuzamosan parkolok... JA és mindig szabályosan...
ZÁRÓJEL BEZÁR
Viszont káresemény, bűnügy esetén a hatóság, bíróság döntési körébe tartozik a felvétel elfogadása, elutasítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!