Suzuki DR-Z400SM vs Yamaha xt660x?
Ti melyiket választanátok? Véleményekre, tapasztalatokra vagyok továbbá kíváncsi.Mindennapi használat, szervízelés, túrázás, kényelem(testalkat) és egyéb szempontokat vegyetek figyelembe légyszíves.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Unokatestvéremnek volt egy darabig DRZ-je, egy-két dolgot eltudok róla mondani, de semmi személyes tapasztalatom nincs. DRZ-ből rengeteg van, ha úgy tetszik népmotor, tehát alkatrészből nincs hiány, így olcsóbb is. A "legigénytelenebb" enduro, tehát a minimális törődésen kívül, nem igényel túl nagy odafigyelést. Bár nekem nem tetszik maga a motor külsőre, plusz tovább rontja az összképet, hogy nehéz és viszonylag gyengécske a motor. Hosszabb túrákra szerintem már most elfelejtheted, ahogyan a többi endurot is, ezek nem erre lettek kitalálva.
Én jelenleg egy CRF250X-et hajtok, arról tudnék bővebben nyilatkozni, hogyha érdekel.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!