Macskarap kérdése:
Yamaha dt 50 vs Suzuki rmx50?
Figyelt kérdés
2005-ös évjáratúra fondolok pl
Mennyit fogyasztanak?
Melyik az erősebb?
Melyik a gyorsabb?Végsebbeségük?
Melyik birja jobban a terepet?
Melyik birja huzzamos ideig ha csuma gázon huzom?
Tapasztalatok is johetnek
Mindent meghalgatok ezzel kapcsolatban
2016. nov. 5. 12:55
1/8 anonim válasza:
A DT-t jobban lehet gyilkolni és több hozzá az alkatrész. A suzuki szerintem kevesebbet fogyaszt. A yamahát lehet vinni erdőbe , sarazni. A suzuki szerintem ennél kényesebb.
2/8 anonim válasza:
Abszolút egy kategória mindenben. Viszont a DThez sokkal könnyebben találsz alkatrészt.
3/8 A kérdező kommentje:
Néztem egy 2005-ös yamaha dt 50 supermoto-t és az a bajom h csak 5lóerős de erre meg a tobbi amiket neztem az mind 10-12LE akkor magyarul a 10-12loerosek erosebbek meg jobban huznak meg ggyorsabbak mint amit én néztem?
2016. nov. 5. 18:22
5/8 anonim válasza:
Attól hogy bele van írva a hirdetésbe hogy 5 ló, nem azt jelenti hogy tényleg annyi.
6/8 anonim válasza:
Fojtások nélkül max 8Le. A 10-15 az kamu.
7/8 anonim válasza:
Kedves 6-os a 10 - 14 LE nem kamu egy szaros kis robogó tenyleg csak 5 vagy 7 LE de az endurók és a supermoto-k vannak 10-14 lóerősek
8/8 anonim válasza:
7es
Nem, nincsenek 10-14 lóerősek. Erről pedig fölösleges vitatkozni, mert ez nem vélemény, hanem tény.
Sport rezó és végdob, nagyobb karbi, 70-es vagy 80-as henger, erősített főtengely és hajtókar. Egy ilyen tuning új alkatrészekkel belecsúszik 200ezerbe. Na ezzel felmehet 10LE fölé egy senda, vagy egy rx. De tuning nélkül, gyárilag nagyon nagyon max 7-8LE.
PL a 2006os RX50 egész pontosan 8,5 LE, amit 10ezres fordulaton ad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!