Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen hangrendszert vegyek...

Milyen hangrendszert vegyek az autómba?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre egy olyan kocsit ahol kicsit jobban élvezhetem a zene adta örömöket.

amire szükségem van:

-4 csatornás erősítő (kb.25000ft)

-előre (2db) 16cm-es hangszóró szett (kb 25000ft)

- mélyláda (kb 30000ft)

- fejegység (kb 20000ft)

Ami fontos, hogy a későbbiek során még hátra is szeretnék egy 16cm-es szettet, ezért olyan erősítőt venni ami támogatja azt. Nem értek hozzá, ezért kérem a segítséget. Sajnos árban annyira nem sokat tudok rááldozni, ennyiből kellene gazdálkodni. Valaki lenne kedves és segítene a választásban? Mire kell odafigyelnem a vásárláskor?

2016. dec. 8. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:

sztem túlzás. nézd, a tescoban van most akcióban 6 ezerért Akai rádiósmagnó, mindent tud amit kell, usb, sd kártya, aux, 4 hangszórós, de ennyi bőben elég és 4x40 W-ot tud. azért lényegesen kedvezőbb ár, és elég ennyi az autóba hidd el.

(van még egy másik is akcióban 4500 körül, de nem emlékszem a márkájára)

2016. dec. 8. 18:17
 2/7 BiTOPro97 ***** válasza:
48%
AKAI a SONY olcsóbb márkája, a JVS-k meg nem túl drágák (nagyon jó ár/érték aránnyal), és még cserében autókat élnek túl. Az AKAI egy autós.
2016. dec. 8. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
na látod, egy vagon lóvét spóroltunk meg neked .... csak siess a tescoba, mert sztem nincs már sok ebből.
2016. dec. 8. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
sokolrádió ,hátra meg ültess be egy nagybőgőst .
2016. dec. 8. 19:43
 5/7 dirtboy ***** válasza:

mondjuk az előttem szólók nem tudom minek írnak mikor egyértelmű hogy közük nincs az autóhifihez,se a jóhoz se az alaphoz.

kettő 16os szett előre felesleges meg nem is jön ki 25ezerből.

másik hogy hová építed be,egy gyári ajtópanel sem fogad gyárilag 2db 16os hangszórót,tehát költség átépíteni az ajtó fém panel részét is és a belső panel részt is.

nem számolt költség még a bitumenlap,az is kell egy értelmes hifihez.

a 20ezer elég egy belépő szintű fejhez,pio,kenwood,clarion,jvc ezt a 4et ajánlom ennyi pénzért.

a terved 4db hangszóróra és egy mélyre szól,tehát 5 csatorna kellene minimum de 4csatornás erősítőben gondolkodsz.

ezt gondold át újra mert kevés a csatorna.

2016. dec. 8. 20:01
 6/7 BiTOPro97 ***** válasza:
Kedves előző, na pont azért, hogy ne én, hanem majd az árak győzzék meg.
2016. dec. 8. 20:51
 7/7 BiTOPro97 ***** válasza:
JVC a legjobb árérték arányban, Pionier és Kenwood meg tényleg baromi jókat gyárt, de azonos belépő szint drágább. A utóbbi két márka , viszont onnan a végtelenbe és tovább. De nem olyan tartós, de/és precíz cuccok.
2016. dec. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!