Az autómba izzítógyertyát kell cserélni?
Figyelt kérdés
vettem egy használt autót, elötte elvittem szervízbe megnézetni. Azt mondták, hogy kellene majd cserélni egy izzítógyértyát, az a kérdésem, hgoy egyet is lehet cserélni vagy mindet kell? Ha csak egyet akkor ugyan olyant kell bele venni vagy jó egy másik gyártóé is? Renault clio 3 1.5 dci ről van szó.2016. nov. 25. 22:03
1/5 anonim válasza:
Annyit kell cserélni, amennyi rossz. Másét nem nagyon fogod tudni belepakolni.
2/5 anonim válasza:
Időszakos szervizben megelőző karbantartásként érdemes mindet cserélni. De végsősoron egyet is elég, ami rossz. Olyat vegyél bele, ami bele való, márkára, cikkszámra is olyat, ami benne van!
3/5 anonim válasza:
Sokan csak azt cserélik ami rossz, de nekem az a tapasztalatom, hogy ilyenkor már rövid idő múlva kiég a többi is (feltéve, hogy egyszerre voltak beépítve), ezért mindet cserélni szoktam. A cserénél a gyártó mindegy, csak bele való legyen.
4/5 anonim válasza:
Lehet egyet is cserélni . Én 12 év alatt hármat cseréltem és még van egy benne eredeti.
5/5 anonim válasza:
Hát igen, ez is olyan dolog mint a lámpaizzó, lehet azt is cserélni ami éppen kiégett, vagy lehet mindkét oldalit és akkor nem fog rá egy hétre (hónapra) kiégni a másik. Persze egy izzó filléres dolog, az izzítógyertya már nem. Fene tudja, ha bonyolult cserélni akkor talán érdemes egy füst alatt mindet cserélni, ha meg egyszerű a csere és könnyen hozzáférhető akkor simán lehet egyesével is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!