Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autómba izzítógyertyát...

Az autómba izzítógyertyát kell cserélni?

Figyelt kérdés
vettem egy használt autót, elötte elvittem szervízbe megnézetni. Azt mondták, hogy kellene majd cserélni egy izzítógyértyát, az a kérdésem, hgoy egyet is lehet cserélni vagy mindet kell? Ha csak egyet akkor ugyan olyant kell bele venni vagy jó egy másik gyártóé is? Renault clio 3 1.5 dci ről van szó.
2016. nov. 25. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyit kell cserélni, amennyi rossz. Másét nem nagyon fogod tudni belepakolni.
2016. nov. 25. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Időszakos szervizben megelőző karbantartásként érdemes mindet cserélni. De végsősoron egyet is elég, ami rossz. Olyat vegyél bele, ami bele való, márkára, cikkszámra is olyat, ami benne van!
2016. nov. 26. 02:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokan csak azt cserélik ami rossz, de nekem az a tapasztalatom, hogy ilyenkor már rövid idő múlva kiég a többi is (feltéve, hogy egyszerre voltak beépítve), ezért mindet cserélni szoktam. A cserénél a gyártó mindegy, csak bele való legyen.
2016. nov. 26. 06:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet egyet is cserélni . Én 12 év alatt hármat cseréltem és még van egy benne eredeti.
2016. nov. 26. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez is olyan dolog mint a lámpaizzó, lehet azt is cserélni ami éppen kiégett, vagy lehet mindkét oldalit és akkor nem fog rá egy hétre (hónapra) kiégni a másik. Persze egy izzó filléres dolog, az izzítógyertya már nem. Fene tudja, ha bonyolult cserélni akkor talán érdemes egy füst alatt mindet cserélni, ha meg egyszerű a csere és könnyen hozzáférhető akkor simán lehet egyesével is.
2016. nov. 26. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!