Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóba milyen márkájú elektrom...

Autóba milyen márkájú elektromos állófűtést érdemes venni? és mennyibe kerülnek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 8. 14:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Úgy tudom, ez az a hely ahol bármit meglehet kérdezni hogyha nem tudsz valamit, Te meg szerintem nem csak sík hülye vagy hanem még bolond is, ajánlom neked az Elmegyógyintézetet.

Vagy menj olyan helyre ahol szeretnek kötekedni.

Takarodj el innen, nem kellesz te ide.

2016. dec. 9. 14:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Többieknek viszont EZER KÖSZÖNET!!! sokat segítettetek most ezzel! köszönöm!
2016. dec. 9. 14:35
 13/23 anonim válasza:

Sziasztok!

Bocsi, hogy belekontárkodok a kérdésbe, de megszeretném kérdezni, mennyit fogyaszt egy ilyen?

Olyan lakókocsit készülnék venni, amiben ilyen van, és benne is laknék. Nem tudom, mennyibe kerülne, ha télen is ezzel akarnék fűteni.

Előre is köszönöm, ha valaki ír!

2016. dec. 10. 15:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Lakókocsiba PB-gázfűtést szoktak építeni gyárilag. Az elektromosnak nem sok értelme van, mert csak helyhez kötve használható és egy hordozható hősugárzóval is kivitelezhető. Persze egy telepített lakókocsinál már más a helyzet, ott akár Jancsi-kályhát is használhatnak..
2016. dec. 10. 21:42
 15/23 anonim válasza:

Szia!

Köszönöm szépen, hogy írtál!

A gázfűtésről azt hallottam, hogy 2 nap alatt kiürülhet egy gázpalack(?) Vagy ez a PB-gázfűtés másmilyen? Az a baj, hogy életvitelszerűen élnék a lakókocsiban, tehát sokat vagy szinte egyfolytában mennie kellene a fűtésnek hidegben. :/

Telepített lakókocsiról lenne szó. Erről a Jancsi-kályháról még nem is hallottam. Ez, hogy működik, megkérdezhetem? Kémény kell hozzá?

Előre is köszönöm!

2016. dec. 10. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Jancsi kályha az a régi kicsi öntöttvas. Persze, hogy kell neki kémény, fával kell benne fűteni, meg úgy megcsinálni a környezetét, hogy lehetőleg a közelében ne legyen éghető.

PB palackos hamar kifogy, esetleg állófűtést lehetne nézni, az a vizet fűti gázolajjal és azt keringeti egy radiátorba.

Nem tudom melyik olcsóbb, de a fafűtéshez képest mindkettő az.

A tél miatt nem olcsó ilyenekben lakni, se gyorsan összeépített OSB vagy CK lapos szigeteletlen nyári házikókba, pedig az ember akár egyedül is felhúzza pár nap alatt, de télen lakhatatlanok.

Amcsiknál a csóró lakókocsis telepeken működik, legalábbis délebbre ahol télen sincs 10 foknál hidegebb.

2016. dec. 11. 00:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem a beépített 5,5 kilós acél PB-palack bírja 4-5 napig, vagy talán tovább is 0 és -5 fok körül. Persze nem túl nagy a lakóm, csak 320-as.
2016. dec. 11. 08:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Átlagos gázpalack pont a kétszerese, az akkor 8-10 nap. Három palackból kifűti a hónapot, bár télen a nagyobb hidegben inkább négy. Az kb. havi 15-20 ezer, 5k körül megy a palack ha jól emlékszem. Nem tudom pontosan, nálam villanyos minden.
2016. dec. 11. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Mostanában elég olcsó a palackos gáz, kb. 1 hónapja vettem, akkor nem volt 3e egy 11,5 kilós.
2016. dec. 11. 16:52
 20/23 anonim válasza:

Sziasztok!

Köszönöm szépen az újabb válaszokat! :)

Megkérdezhetem attól, aki írta, hogy neki minden villanyos, hogy az mennyit fogyaszt vagy mivel fűt pontosan?

Előre is köszönöm!

2016. dec. 11. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!