Érdemes megvenni ezt az elektromos rollert?
16 éves vagyok, szeretnék egy elektromos rollert közlekedési eszközként, munkába, és más rövidebb távra hogy ne kelljen tömegközlekedést használnom?
Mennyire jó a linkelt elektromos roller?
Valaki tud jobbat?
Én inkább benzinest vennék a helyedben. Ott van, hogy 13-18 km-t tudsz vele menni, ez azt jelenti, hogy átlagosan 15 km-t kb. Az nem sok. Utána meg mindig 5-6 órát tölteni kell. Ez nem alteratíva a tömegközlekedés helyett. A benzinesnek kb. 1 literes tankja van, azzal is lehet menni 25-40 km közötti távolságot. Elektromossal elszámolod magad aztán lemerül alattad aztán tolhatod. Benzinesnél meg legalább fogod azt újratöltöd.
Azért írtam amúgy, hogy aztán tolhatod, mivel ezekkel az a baj, hogy lábbal hajtani nem nagyon lehet őket, mert baromira kényelmetlen úgy.
Amúgy második válaszoló a legjobb az lenne, hogy miután ezek lemerültek, olyan lenne a kialakításuk, hogy lábbal hajthatók és így tölteni lehetne az aksit. Szóval lenne egy generátor.
Egyébként amit linkeltem, azon az oldalon van ami 60-nal is tud menni! :D Az milyen durva lehet, mikor megyek városban 50-nel autóval, aztán kielőz egy ilyen a szembesávban és elhúz. :D Bár ilyen még nem történt, de nekem ez tűnik igazán eszméletlen sebességnek, hogy ennyivel megy egy roller.
Köszi a választ mindenkinek :)
Második: [link]
Ez megfelelő lenne?
A motor élettartamát és mindent összevetve, én erre gondoltam.
Van még olyan, hogy kefe nélküli motor, de az 30 ezerrel drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!