Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsiból miért nem tudom...

Kocsiból miért nem tudom kihúzni a kulcsot ha megy a motor?

Figyelt kérdés
Beakartam menni a boltba es azt akartam hogy addig melegitcse a kocsit de a kulcsot nem lehetett kihúzni. Így nem tudtam lezárni a kocsit es nem mentem boltba. megoldás.

2016. dec. 7. 23:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%

Jopbban hiszek egy Volvo V60 használati utasításának, mint egy kommentelőnek, bocs.

Egy kocsi kezelési utasítása azt írja, hogy nem áll le.

Egy újságíró, aki egy másik kulcs nélküli indítású autót autót kipróbált, azt írja, hogy nem áll le.

Ettől kezdve ebből nekem két tény válik világossá:

1) a motor nem áll le

2) te egy idióta vagy

a kérdező szempontjából csak az első releváns, az hopgy ez a fórum tele van hülyékkel, már megszokott

2016. dec. 11. 10:34
 22/31 anonim ***** válasza:
én vagyok az idióta, mert már használtam kb 6 különböző keyless go funkciós autót, te nem vagy az, mert te sose próbáltad, de olvastad!
2016. dec. 11. 11:00
 23/31 anonim ***** válasza:

Aha igen. Ahol RF kommunikáció van ott kommunikációs hiba is előfordul. Eddig hány autó állt le emiatt az autópályán? Legalább akora botrány lett volna mint a menetközben bekattanó olcsó kormányzárak miatt annakidején.

Már a koncepció megbukna ott, hogy biztonsági szakértők átvizsgálják amikor az architektúrát tervezik. De biztos a mérnökök a hülyék és nem gondoltak a veszélyre.

2016. dec. 11. 19:24
 24/31 anonim ***** válasza:
Pontosabban nem áll le a Motor amíg megy vele az ember. Viszont a start stop rendszer miatt amikor leáll, márnem indul újra.
2016. dec. 11. 19:26
 25/31 anonim ***** válasza:
Szóval kicsit mindenkinek igaza van, de jó látni hogy a magyarok így ünnepek előtt még ezen is tudnak anyázni.
2016. dec. 11. 19:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Hát nekem mikor az elektronikus gázpedál vezetékének pillanatnyi kontakthibája volt, úgy letiltotta a motorvezérlő a gázpedált és csak alapjárat volt hogy csak na! Nem igazán érdekelte, hogy épp előzök-e vagy sem.

Ilyenkor az volt a megoldás, hogy kuplung ki, gyújtás le, gurulás közben motor újraindít és így tudtam befejezni az előzést.

Az autó gyártója így írtam meg a szoftvert, hogy vészüzemmódba kapcsoljon a motor ilyen estben. Nem igazán érdekelte, hogy ez akár bizonyos szituációban életveszélyes-e vagy sem. És szerintem nem egyedi eset, mert több márkánál találkoztam már ilyennel.

2016. dec. 12. 11:29
 27/31 anonim ***** válasza:

26: az a baj, hogy a gázpedálra nem tudsz igazán olyan vészprogramot írni ami minden helyzetben jó.

Nálad lehet pont az lett volna a jó, ha megjegyzi az utolsó pozíciót, aztán valahogy befejezed.

De ha egy lámpánál való indulásnál nem biztos hogy jó ha megjegyzi a kövér gázt és beledurrantasz az előtted bénzóba...

2016. dec. 13. 21:36
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha bemelegedett az autó és elérte az üzemi hőfokot akkor még arra a fél órára se fog kihűlni amíg leállítod és bemész shoppingolni. Szőke nő vagy?
2016. dec. 18. 12:42
 29/31 anonim ***** válasza:
Pár éve egy Toyota Dynáva dolgoztam, abból ki lehetett venni, úgy szét volt kopva a zárbetét :D Amúgy Jumperemmel én is a 2 kulcsos megoldást használom, bár az még nem jutott eszembe, hogy akár be is verhetik az ablakot.
2016. dec. 18. 19:35
 30/31 MarKing válasza:
Vegyél Fiat Tipot. Vadi új zárral is ki tudtam venni a kulcsot menet közbe is. Fénykép bármikor bárkinek privatba. Két tipom is volt. Az egyik 858 ezer kilométerrel lett véve, ki lehetett venni. A másik már faceliftes volt 93as 1.9 TD. abba kellett egy új zár, a regiébe a kislányom sikeresen beletörte a kulcsot. Vadi új, (igazolt, szamlaval) zárból is ki lehetett venni.
2017. júl. 5. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!