Mi lehet a baja a simsonomnak?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap amikor esett az eső, mentem vele földes úton, és voltak pocsolyák és nem nagyon tudtam kikerülni őket. Gondoltam megállok és megtörlöm a motoros szemuvegemet és addig leállítottam a simsont. Mikor elakartam indítani nem indult sehogyan se, tolásra se és úgy toltam haza.
Másnap gondoltam megpróbálom berúgni, nagy nehezen, sok rúgás után egy kcisit beindult, és amint beindult akartam neki egy kis gázt adni de nem reagált rá, tehát fel se pörgött a motor, és pár mp után le is fulladt. Ezt megcsinálta kb. 3-szor de semmi több nem volt.
Szerintetek mi lehet a baja? (simson s50n)
Előre is köszi!
2016. dec. 7. 17:54
1/4 anonim válasza:
Akkor szikra van, de le kéne ellenőrizni az időt is mikor adja le felső holtpont előtt. Ha az okés akkor megnézed a benzint rendesen kapja-e, ha igen akkor jönnek a bajok. Főtengely szimeringek, dugattyú gyűrűk, csapágyak stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Szikra az rendesen van, de abba nem vagyok biztos hogy kap-e benzint rendesen
2016. dec. 7. 18:18
4/4 A kérdező kommentje:
Arra már én is gondoltam :DD
De legalább valami életjelet adhatna:DD
2016. dec. 8. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!