Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi suzuki Swift-nél melyik...

Régi suzuki Swift-nél melyik típus full extrás?

Figyelt kérdés
a 2001-2003 közt gyárot suzukik érdekelnének, hogy melyik verzió volt full extrás? A GLX volt a csúcs? A GLX-be van már szervó kormány, ABS klíma elektromos ablak, elektronikus gázpedál?

2016. dec. 7. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt ez az oldal, talán segít:

[link]

Kiválasztod a márkát a modellt az évjáratot és megnézed.

2016. dec. 7. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:

A Manager fantázia nevű swiftek voltak a full extrásak

Pl ha az van rá írva hogy glx manager akkor az tuti full extrás.

Bár a régi swiftnél, más volt az extrákal a heléyzet, mert lehetett pluszban extrákat venni

Pl: volt olyan gx amiben kértek extraként klimát volt amibe nem.

Tehát a tényleges extrák nem feltétlen függenek össza az elnevezéssel.

De az tuti hogy a manager felszereltségi szinten volt a legtöbb extra.

2016. dec. 7. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Manager sedanom van 2003 as. Abs nincs benne,de vastag kormányos,servos,2 légzsák ,elektromos tükrök,e ablakok ,klíma ,centrálzár ,és fűthető az ülés,bár utóbbi később lett beszerelve,az nem gyári,minden más igen.Elektronikus gázpedál sincs viszont a 90 es évjárathoz képest valamelyest feszesebb a futómű is ,és a 16 szeleppel jobban is megy a 95 ös évjárat 8v hez képest. Akkoriban már az is jó volt ha elektromos ablakok voltak és nem kellett kézzel kinyúlni -10 fokban ha állítani akarsz a külső tükrön. Kb a régi swiftben ezek a felszerelések már full extrák a full fapados verzióhoz képest.
2016. dec. 7. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
klíma servó abs légzsák ülésfűtés 4wd vonóhorog ködlámpa fényszórómosó elektromos ablakok tükrök fényszóróállítás
2016. dec. 8. 07:08
 5/5 anonim ***** válasza:

A régi Swiftekbe, ha kicsit ért hozzá az ember gyakorlatilag bármit be lehet szerelni.

Én nem régiben egy sima, 99-es GC-be szereltem be a lábtérbe LED szalagokat, csomagtérbe lámpát + led szalagot, kesztyűtartóba lámpát. Tettem be modult a műszerfalba ami lefekteti a benzin mutatót, ha leállítom a motort. Digitális óra se volt benne, azt is tettem be.

Tavaly akkor még a szerelőm rakott be egy kék LCD kijelzős rádiót, 4 hangszórót, ködlámpát. Ién menetfényt is akartunk, de szabályosan nem tudtuk megoldani.

De borzasztó sok munka kell hozzá meg sok pénz is, ezért én befejeztem a fejlesztgetését, egyszerűen meguntam.

2016. dec. 13. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!