Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítványt hol lehet megvenn...

Jogosítványt hol lehet megvenni? Negyedjére vizsgáztam ma és megbuktam ismét forgalmin, pedig vezetek jogsi nélkül, saját autóm van, de a forgalmi vizsgán nem engednek át. Hol tudnám a jogosítványt megvenni, tippek?

Figyelt kérdés

#jogosítvány #autó #vásárlás #vezetés #vezetői engedély #hamis jogsi #jogosítvány feketén
2016. dec. 6. 17:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
75%
Azért még senki nem bukott meg, hogy keveset nézi a tükröt. Súlyos hibáért azonnali bukás jár, pl elsőbbség meg nem adása. De kicsi hibákból elég sok kell ahhoz, hogy megbukj. Ettől persze még tudhatsz vezetni, de azért elgondolkodtató. Nagyon sok VB-t meg lehet kenni amúgy, 20-ért átenged ha nem vagy közveszélyes.
2017. nov. 3. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
11 es nek válasz : tévedsz második nekifutásra menttem vizsgázni , minden renben volt , visszamentünk a kiunduló helyre . Azt mondta a vizsgabiztos , hogy nem néztem a tükröt ezért sikertelen a vizsga . A valóság pedig az , hogy csak belepillantottam de a fejem nem mozdult a tükör használatkor . Harmadik nekifutásra sikerült , a fejem is mozdult amikor tükörbe néztem .
2022. febr. 20. 11:38
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok..

Én még nem.vizsgáztam, mert a "Kedves" oktatóm szerint még pótórákra van szükségem, csak ezzel az a gond, hogy lassan elfogy a megtakarított pénzem..

Persze olyan piti hibák miatt, mint például túlságosan szűken veszem be a jobb kanyart, ha látom, hogy szűk az út, és van ott egy másik jármű, ami miatt nem vagyok biztos, hogy elférek, tehát ezért is veszem be szűkebben, ami által rámegyek egy kicsit a járdaszegélyre..

A másik hiba pedig az, hogy lakott területen kívűl direkt nem 90 Km/óra sebességgel megyek, ha ismeretlen számomra az adott útszakasz, valamint ha kanyar van, mert sokkal biztonságosabbnak találom azt, ha alacsonyabb sebességgel megyek, ami szerintem érthető..

Meg néha megállok a kötelező elsőbbségadás tábláknál is, ha nem belátható bal / és vagy jobb oldal...

Ezért arra a döntésre jutottam, hogy a nogosítvány valószínűleg megvásárolom, de mindenképpen hivatalosat szeretnék, tehát ha valaki ismer egy olyan autósiskolát, illetve vizsgabiztost akitől megvásárolható, kérem jelezzen, mert már rengeteg lénzem benne van, és vezetni tudok, de azt nem akarom.elhinni, hogy ilyen semmilyen dolgok is hibáknak számítanak, amivel egyáltalán nem okozhatok balesetet, sőt...

febr. 12. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!