Mi az, hogy "női autó"? Ez miféle idióta szexizmus?
"Mert nincs pénzed normálisra."
Miért a kisautóban mi a nem "normális"? Mi köze ennek a "normalitáshoz?
"De nehogy valaki azt mondja rá hogy női."
Mert, hogy ez tényszerűen nem igaz!!! A tényszerű megállapítás az, hogy kicsi!!!
"Mert micsoda szexizmus (Látom ez a szó nagyon bejön)"
Ez ugyanis az.
Jó, tételezzük fel, hogy soha senki semmilyen megjegyzést nem fog tenni sem rád, sem a kocsidra.
Beülnél egy pink színű Matizba vagy Ka-ba, extraként kapott Hellokitty-s kipuffogóvéggel?
tessék?.... ja, hogy nem.
Szóval te is pont olyan szexista vagy.
Ezt a síràst gyerekek...
Ránézel egy autóra és látszik hogy női vagy nem, ha megnézed a sofőröket akkor pedig pikk-pakk össze is áll a kép. Nem arrók van szó hogy a Ford Ka-t férfi nem vezetheti (jó, nevezzük hímneműnek, ne férfinak), hanem arról hogy nagy többségben csajok járnak vele.
Női kis cuki városi kávédarálók: Alto, Matiz, Yaris, Fabia, Ka, Micra, Tigra, Puma, de kezdenek feltörni a Scirocco-k is.
Kicsi, könnyű parkolni, pont jó a városban.
Nagy átlagban csajok a tulajok, egy "férfi" viccesen néz ki bennük. Fogadd el, ne sírj.
Alto-t nem is nagyon lehet látni de inkább nyugdíjasoknak való. Matizt is nőknél meg nyugdíjasoknál látom, lehet az nyugdíjas férfi is.
Clio-ra is mondják hogy női, pedig ez egy számmal nagyobb autó. Engem nem érdekelt, vettem Cliót mert Mégane nem tetszett, az újabb típusra meg nem volt pénzem. Másrészről meg nekem bőven elég a Clio is mert van amikor csak hétvégén ülök kocsiba.
A rózsaszínre mért mondják, hogy nőies szín, a kékre mért hogy férfias... ugyanez a kategória ez is.
Sokan az Audi TT-t is nőies autónak tartják a mérete és a formája miatt, egy Mustangra viszont mikor mondta bárki is, hogy nőies...
Bár igazából ez lenne a világ legnagyobb gond,ja, hogy melyik autó nőies és melyik férfias, akkor boldog emberiség lenne. :D
"Kérdező Te mennyit csipogsz/hezitálsz ezen, ne legyél már homi! Egy férfi nem csipog, megveszi és aki beszól neki hogy női autó lenyomja a torkán az öklét! :D"
Én nem foglalkoznék ezzel személy szerint nem sértődnék meg rajta, ha valaki beszólna, aki hülye, hülye, aki meg bu-zinak tart, les;z@rom, elég ha én magamról tudom, hogy nem vagyok az. Társadalmi szempontból zavar, egyszerűen szexizmusnak tartom, hogy érdekes módon mindig a kicsi, és olcsó modelleket nőiautózzák le(Jó, utolsó említette a TT-t, mint kivételt.), holott nyilván férfiak is járnak velük, hisz bármily meglepő, nem minden pasi gazdag. Érdekelnek a társadalmi problémák, ennyi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!