Tudnátok ajánlani valamit szélvédő fagyás ellen?
Figyelt kérdés
Van egy Suzuki Swift 1.0 '94-es autóm. Sajnos a jó kis meleg garázsban egy másik autó pihen. Így szegény Suzy csillag-garázsban pihen. Éjszakára letakartam a szélvédőt egy takaróval, de nagyon megfagyott. Reggel alig tudtam kiolvasztani. Mit ajánlanátok?2016. dec. 5. 17:32
1/5 anonim válasza:
próbálj készíteni egy olyan keretet, amire ha ráteríted a vízhatlan anyagot, nem ér a szélvédőhöz...ugyanis kell egy kis légáramlás, attól nem fog deresedni az üveg..
regel leemeled, oszt jónapot..a nagy hóesésnél nem árt néha takarítani..
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én egy lepedőt teszek rá, nem fagy rá. Csak ha több napog rajtahagynám de azt ugyse.
Vagy a fene tudja mit értesz azon hogy nagyon megfagyott.
4/5 anonim válasza:
Lefújod jégoldóval vagy beindítod a kocsit indulás előtt 5-10 perccel és a meleg levegőt a szélvédőre állítod.
5/5 anonim válasza:
Én most jégoldó spray-t és kaparót használok. A spray egyébként azonnal oldja a jeget, úgyhogy nagyon gyors megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!