Hűtőfolyadék csere után nincs fűtésem, mint ronthattam el?
Figyelt kérdés
Renault megane 1.4 classic 1998, Lecseréltem a hűtőfolyadékot és azóta csak langyosat fúj azt is csak 1es fokozaton. Eddig 3as fokozaton is forró levegő jött. A fűtő radiátorra megy két cső, az egyiken van egy légtelenitő csavar, ott amennyire tudtam lelégtelenítettem. Kéne még máshol is? Vagy mi lehet a probléma?2016. dec. 4. 12:46
2/3 anonim válasza:
Nincs rönóm, de másnál is előfordulhat..töltsd fel a hűtőt, és a tágulásit(a jelig) aztán menj egy kört(5-10km) üzemi hőfokon egy menj legalább 110-zel hogy átpörögjön a víz..ha megteheted, egy erősebb emelkedőn is menj fel-le..
aztán haza, és várd meg míg lehől...aztán tölts utána.
szerintem tökéletes lesz.
3/3 anonim válasza:
Probald meg ugy annal a csőnél legteleniteni hogy valaki tart egy kis gázt (kb2000-es fordulat)hogy ne csak eppen csorogjon kifele azon a lyukon a viz alapjaraton hanem spriccolja kifele rendesen!Es mikozben nyomja a vizet akkor tekerd vissza a csavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!