Polski Fiat 126 rally autó építés?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyiből lehetne kihozni egy amatőr rally autót egy kispolszkiból.2016. dec. 4. 11:40
2/5 anonim válasza:
Értettem mit kérdeztél...ennek ellenére go-kart-ot javaslom..az jó buli lenne.
a rally autó, -ami még vállalható-, az alsóhangon is hatszázezer..ha a motoron kívül mindent te csinálsz...amúgy milla.
3/5 anonim válasza:
Régi ford szlalomra volt 120-150 be durván. De Nincs bukócsövezve,200-400 ig elmehet szerintem ,de kispolkit tuti nem csinálnék ,nem jó az rallyra,se eleje,se vége,akkor már inkább trabant,zsiguli vagy wartburg.
4/5 A kérdező kommentje:
Sok Polski Fiat 126-t láttam már rallyn, könnyű a kasztnija és a feeling is remek.
2016. dec. 4. 18:44
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. dec. 4. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!