Kinek van itt közületek W140es mercije?
Gondolom te most csak szivatsz,hogy a kor csúcsához egy bálna mercihez hasonlitgatsz egy hugyos E46-ot,meg egy S80-at!Arrol nem is beszelve,hogy ezeket akkor kezdtek el gyartani amikor a w140-el leálltak.....
Az S80-ad szervizdijait meg nyugodtan megszorozhatod alsóhangon vagy 3-mal a merci eseteben....illetve a szervizbe jaras sűrűsegenel is lesz egy minimum 3-as szorzó....
320-es benzines jobb vétel mindenképpen. 150 vagy 170 lóerő gyenge nagyon ehhez a kocsihoz.
Fenntartása nem olcsó, élmény teljesen más, mint az előbb említett autóké.
Ültem CL500-ban majd e92-es 320d-ben, 335d-ben, még pár hasonló járműben. Jó autók, lehet gyorsabbak, modernebbek, de a bálna az bálna.
Eladni szerintem nagyon nem lehet őket, mert előbb vesznek az emberek egy tíz évvel fiatalabb Passat-ot, amit részben megértek.
1,5 milliótól lehet nézelődni, ha megvan rá a pénz, minden vágyad akkor vedd meg.
Nekem is inkább ezek a kocsik tetszenek, ha rendben vannak, akkor garantálható, egy jó darabig nem kell szerel(tet)ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!