Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lenne ésszerű dolog...

Mennyire lenne ésszerű dolog 2 ezres autót használnom a 1.3-as Swift helyett?

Figyelt kérdés

Nos, megkaptam azt a lehetőséget, hogy a kétezres Opelt odaadja nekem Apum, hogy használjam, vagyis odaadná. Opel Omega kombi 2 ezres benzines. Lényegében ugyan arra a célra használnám mint a eddigi autómat a 1.3-as Swiftet, méghozzá napi 5 km városba. A Suzukit 1 éve használom így, néha-néha elugrok vele hosszabb távra is de az a lustaságom miatt nem jellemző.

Nem menne tönkre rövidtávozás miatt az autó? Mondjuk a fogyasztás az ciki, mert 5 ezer/100 km most meg Suzukival 2ezer/100 de a kényelem és a brutalitás ezt elfeledi velem.

2016. dec. 3. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy tegnap reggel indultam el a Swifttel, 15 percbe telt mire sikerült elindulnom. Motor bemelegítése, ablakok lepucolása. Ha nekem az uti célom 15 percre lenne gyalog, eszembe nem jutna kínlódni reggel az indulással, elmennék gyalog vagy vennék biciklit (akkor 5 perc lenne a 15-ből).
2016. dec. 6. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi tart 15 percig egy elinduláson még télen is, motor indít, D-be rak, egy-két perc alatt körbevakarom az ablakokat, beülök és lassan poroszkálva megindulok. Pedig aztán nekem kint éjszakázik a semmiben, szóval rendesen le van fagyva...
2016. dec. 6. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem nincs automata a kocsimban és van mikor belül is lefagy. Én hidegben, fagyott ablakokkal nem indulok el, mert 2 km-re van a sztráda, oda nem lehet mindenféle szakad kocsikkal felmenni, mert MEGHALOK!
2016. dec. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!