Renault Megane 2-esnél kinek mikor kellett kuplungozni?
Figyelt kérdés
Vettem nem régiben egy Megane 2-est 1.4 16v limo 150 e valós km-el. Mióta hideg van azt vettem észre, hogy váltáskor, kuplung benyomáskor "csicsereg", ilyen fütyülő hang hallik. Valószínű kinyomócsapágyas lesz lassan. Kinek hány km-t bírt ki?2016. dec. 3. 17:19
1/8 anonim válasza:
nem szoult be oda valami kanári vagy hasonló?
nekem már van benne 85 ezer de semmi ilyesmi ..
2/8 anonim válasza:
Az enyémben van 230 ezer és semmi hangja.
3/8 A kérdező kommentje:
2016. dec. 3. 20:47
4/8 anonim válasza:
pont 150ezer környékén. a
230-at nem hiszem el. vagy az előző tulaj már cserélte.
DE ez csak a kinyomócsapágy hangja a kuplung még attól lehet jó de érdemes cserélni ha megtartod az autót
5/8 anonim válasza:
#4:
Én meg azt nem hiszem el, hogy van olyan béna sofőr, aki 150 ezer km alatt szétgyilkolja a kuplungot!
:)
6/8 anonim válasza:
még egyszer a gyengébbek kedvéért ez a kinyomócsapágy hangja a kuplung még attól lehet jó.
7/8 A kérdező kommentje:
Egy 86 éves bácsitól vettem.
2016. dec. 5. 10:09
8/8 anonim válasza:
Én nekem 297ezer van a kocsiban gyári kuplunggal.. Héten cserélem! megfelelő sofőr,és sokáig jó a renault kuplungja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!