Honda Lead NH50 miért nem indul? Nem rég vettem.2 napig nem volt vele gond. Munkából hazafelé indítás után lefulladt és utána is csak úgy ment, hogy alapjáraton húzogatni kellett a gázkart.
Figyelt kérdés
Így mentem vele még kb 2 km-ert aztán leállt. Azóta nem indul. Néha pöfög 1-2-őt de nem indul be. Akku azóta lemerült, gyertyát cseréltem. Mikor vettem volt olaj + egy kis keverék volt a tankban. Most is van benne keverék, de már elég tisztának mondható a benzin.Légszűrőt levettem, mert már annyira szét volt rohadva, hogy porzott, mint a homok, az egyenlőre nincs rajta...2016. dec. 3. 11:48
1/4 A kérdező kommentje:
Mikor beleraktam az új gyertyát már-már úgy tűnt, hogy be is indul, de leállt... Lehetséges, hogy a 0-ra merült akku miatt nem indul be berúgó karról sem? Esetleg a karbi tömődhetett el a légszűrőtől? Egy ismerős azt mondta, hogy szerinte be van sülve, de besült hengerrel gondolom nem pöfékelne, bár nem értek hozzá + több olajat kapott a kelleténél, besülni meg tudtommal akkor szokott, ha nem kap elég olajat... 2 napig egyáltalán nem volt gond... Pöccre indult önindítóval is és a 120 kilómmal is simán ment 40-50-et, szóval volt benne kompresszió...
2016. dec. 3. 11:55
2/4 anonim válasza:
A sok olajtól leginkább csak füstöl, attól igy nem térdel le a motor. Szerintem érdemes lenne rápróbálni egy új autómata szivatót, és ha azzal is szar, akkor megnézni a karbit, mennyire szutykos.
3/4 anonim válasza:
Ja, rúgásra akkor is indulni kell, ha nincs akksi.
4/4 anonim válasza:
Szia
Épp most reastruálok fel épp egy ilyen 30 éves csodát. Ez motor tökéletes! Ha van üzemanyag és gyújtás mennie kell! Az a széterjet szivacs simán csinálhat dugulást,karbi takarítás!sok a csövezés érdemes képet csinálni, jelölni a csöveket,a könnyebb összeszerelés miatt. 2.
30 éves technika!
Mégis tele van elektronikával.
Ezek a japánok tudnak valamit.
A gyijtashoz két fő alkatrész vezérli.
A gyújtó trafó, és a és a stabilizátor!
A kettő együtt működik.
Érdemes mind kettőt cserélni.
Bontoba nem egy nagy összeg!
Remélem segítettem! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!