Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek milyen autótok van?

Nektek milyen autótok van?

Figyelt kérdés

Pár kérdésem lenne azzal kapcsolatban hogy milyen autó tulajdonában vagytok.

Milyen autótok van? Megvagytok elégedve vele? Mennyire gyakran hibásodik meg? és talán a legfontosabb kérdés: Miért döntöttetek az az autó mellett mikor megvettétek?

2016. dec. 3. 11:47
1 2
 11/14 anonim válasza:

Honda Civic, 2009-es, 1.8, automata.

Azért választottam, mert évek óta szerelmes vagyok a kis agresszív formájába :)

Nincs régóta nálam, eddig semmi baja nem volt.

2016. dec. 3. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:
1500 Lada. Meg. Lassan minden alkatrészt cserélni kell, de annyira olcsó hozzá minden, hogy a legtöbb szerelő nem is foglalkozik vele, macerás is, meg nincs benne pénz. Idejét múlt technológia, nincs kicsicsázva, de annyit mindig megkap, hogy meglegyen a műszaki. Nem vettem, hozzájutottam. Egy több mint 20 éves akármilyen autónál csak a bátrak indulnak el pl. horvátországi utakra, de idehaza ahová elvitt, két kivétellel onnan vissza is hozott, az a kettő is az én trehányságomból adódott.
2016. dec. 3. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Honda CW3. Hirtelen kellett venni, s ezt találtam. A feleségem kocsija tönkrement. Ő megkapta a Fordomat, így nekem nem maradt. Eddig nincs bajom vele.
2016. dec. 4. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:
VW Polo v.Jó kis autó, szeretem. Viszonylag friss az élmény, így meghibásodásra még nem volt lehetőség.Kellett egy autó, ami kicsi, költséghatékony, és a világból kivisz ha kell.
2016. dec. 13. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!