Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megállja a helyét a Níva a...

Megállja a helyét a Níva a mai világban?

Figyelt kérdés

Mindig is tettszettek a Lada Nívák,és tudom hogy a mai napig is gyártják őket.

Szerintetek vannak olyan jók mint a régiek?

Attól függetlenül hogy a külsején nem változtattak 30 éve,szerintem nagyon jó kis kompakt autó.

Megbízható,olcsó az alkatrész,fűt mint az állat ez is,tágas lehet bele pakolni,és szerintem ezekre a szutyok vidéki utakra tökéletes ha nem járkálunk olyan nagyon messzire.

És hiába hüledeznek,szerintem a fogyasztása is elfogadható egy Ladához képest és terepjáróhoz képest.

Ti mit gondoltok?

Vagy álom világban élek? :D

2016. dec. 2. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Terepen máig jó. Komfortosan utazni viszont nem nagyon fogsz vele. Ha terepre kell király, ha közlekedésre kell és nem terepre akkor a Niva áráért kapsz jobb autót is.

Ha neked a Niva tetszik, akkor vegyél Nivát. Az a lényeg, hogy neked megfeleljen, nem az amit mi gondolunk.

2016. dec. 2. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Hobbi autónak vennék nívát. De mindennapos használatra már meggondolnám.
2016. dec. 2. 21:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Ezelőtt sosem volt,és sajnos nincs viszonyítási alapom h ugyanolyan jó e mint a régi.Van aki azt mondja hogy ugyanaz,valaki meg azt mondja h nem olyan jó mint régen.És nem is vagyok a szakértője a típusnak.

De vonz a dolog,mert közúton bárki tud vezetni (Tisztelet a kivételnek mert látunk azért csodákat :D )...De a terep az egészen más,ez egy kihívás.Mert azért gondolkodni is kell,hogy hol felezd azt a sebességet,meg hol kapcsold a difit :)

2016. dec. 2. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem volt az jó már 20 éve sem. Amire ma is tökéletes, és erre is használják: egyfajta traktor, ami kivisz a terepre, mezőre, erdőbe, ide-oda, de kényelem nuku, és úgy sz*r az egész technika ahogy van. A Nivának egy kicsit túl jó lett a marketingje az utóbbi években az interneten, azért hiszik sokan, hogy fúú de jó, közben nem is.
2016. dec. 2. 21:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Faternak régen volt mikor kicsi voltam,sőt még Uaz is.Ő a mai napig dicséri.

Megvan a feelengje,mert annyi hiba volt már akkor is benne,meg hülye megoldás hogy azért szeretjük ennyire,mert annyira rossz hogy az már jó.

2016. dec. 2. 21:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Attól függ milyen látószögbe helyezed a dolgot,mert ha úgy akarsz feszíteni benne mint egy Q7-ben vagy egy X5-ben akkor ez tényleg nem a te autód :)

Nekem nem is arra kell.

2016. dec. 2. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

El ne kezdd mar a nivat a q7-hez meg x5-höz hasonlitani....

Terepen a mai napig megallja a helyet a niva,de ennyi!pont!

Azon kivul egy kivénhedt őskori technika,ami kenyelmetlen,sokat fogyaszt,közúto közlekedesre nem igazan valo stb....

2016. dec. 2. 22:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor mondj már nekem légysziles olyan autót ami terepen is jó meg közúton is,és nem kell hozzá képviselőnek vagy jogásznak vagy bármi másnak lenni hogy én is meg vehessem.És most ne gyere az L200-al meg a B2500-al,meg a hasonló autókkal,mert mind 15-20 éves és még azok is használtan milliókba kerülnek.
2016. dec. 3. 07:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi értesz "mai világ" alatt? Mai nagyvárosi forgalmat vagy a mai tajga sarát?

Igen, álomvilágban élsz, mert tudod te a választ csak megerősítést vársz. Kapható ma (ismét) újonnan Niva (4x4 néven) tehát elmehetsz kipróbálni és meg is veheted ha tetszik.

2016. dec. 3. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, talán tizenéve vezettem Nivát (kettőt) mindkettő egy rakás szar volt "mai" sőt, "akkori" mércével is. Apám egykori főnökének voltak a "cégautói" és tudod miért volt neki olyan, holott lehetett volna más csilivili terepjáró is (a terepképesség feltétel volt)?

Hogy ne kérje kölcsön tőle senki a cégnél... Na azt hiszem ezzel mindent elmondtam.

2016. dec. 3. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!