Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A8 97-es évjárat -tól...

Audi A8 97-es évjárat -tól kell félni?

Figyelt kérdés
Kinéztem ezt az autót . A fogyasztása tudom sok, de az nem érdekel. Viszont azt halottam , hogy iszonyat szervíz autó . sokkal több a baj vele mint egy átlag autóval .

2016. dec. 1. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
pl a gumi rá 200.000ft egyéb autós webshopokban nézd meg a kék tárcsák betétek árait és tudsz következtetni a többire.
2016. dec. 1. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem rosszak, bár mondjuk például a 3.3 TDI-t jobb kerülni. Benzinest kell venni, azzal kevesebb a gond, inkább az a baj, hogy ezek az autók jó ideje már ridegtartásban vannak, és a sok kütyü egy ilyen autóban ezt nagyon rosszul viseli.

Nekem volt egy 4.2-es A8-om, jártam vele sokáig, persze rengeteg apró gondja volt az extrákkal például, de mechanikusan nagyon jó volt, és hosszú úton a fogyasztása is teljesen korrekt volt (10-11 liter, de úgy hogy haladtam rendesen). Viszont a váltója kezdte megadni magát, így szinte vas (alu) árban adtam el, a következő tulajnál meg is halt. A legtöbbnek ilyen sorsa van.

2016. dec. 1. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Kevés nagyobb pénznyelő van mint prémium márkák régi csúcsmodelljei... alkatrészárak nem mennek lejjebb attól mert régi autó, ráadásul hibalehetőség is jóval több mint egy átlagos autó esetében. Nem a semmiért olyan nagy az értékvesztésük idővel, mert egyszerűen nehéz eladni őket.

Akinek annyi pénze van, hogy fenn tudja könnyen tartani, annak valszeg lesz új autóra is, akinek meg nincs annyi fenntartásra az pont emiatt nem fogja emgvenni hasznaltan se.

2016. dec. 1. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha elkepeszto mennyisegu penzed van amit szeretnel kiszorni az ablakon es/vagy hobbid az oralis szex akkor vedd!Eletre szolo elmeny lesz....mert mig elsz emlegetni fogod...
2016. dec. 1. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Nem olyan durva ám a dolog, én is nagyon olcsón vettem, még olcsóbban adtam el, de ahhoz képest, ami nyújtott ez az autó, nem volt ám olyan nagy összeg. Oké, párszázezer forintot beleborítottam, meg hétvégenként szerelgettem a sok kütyüt netes rajzok alapján, bár én ezt pont imádtam csinálni. Az a baj ezzel az A8-al, mint mondta a 3-mas is, hogy gazdag ember már nem tart ilyet, aki gyári állapotban tudná tartani. Míg például a W140-es Merciből vagy az E38-ból találni bőven patika állapotút, mert valamiért a tulajok jobban becsülik, ugye az Audi a 90-es években még nem volt olyan nagy név. Szóval ez a szitu, baj rengeteg van vele, szeretni kell, élvezni egy évig, aztán túllépni rajta, mert évekig egy ilyet fenntartani tényleg csődbe viszi az egész családot.

2016. dec. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!