Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel tigra. Valaki felvilágosí...

Opel tigra. Valaki felvilágosítana?

Figyelt kérdés
Adott egy 2004-es 1.8-cas opel tigra. Tip-top állapotban van egy dolgot kivéve. Járó motornál, álló helyzeben nem lehet az autó kormányát eltekerni semerre. Ha megpróbálom a motor egy pillanatra leáll majd újraindul a kormány pedig ránt egyet. Tehát ha elindulok nincs ilyen ez csak álló helyzetben, járó motornál van. Szóval ez valami csudabuda műszaki újítás vagy nyomás a szervízbe? Nem röhög! Nő vagyok nem értek a kocsikhoz (se)
2016. nov. 30. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Furcsa sztori, én még nem láttam hasonlót.

De lehet hogy egy kormányszervó hibát fogalmaztál így meg.

Nem normális semmiképp, irány a szerelő.

2016. nov. 30. 17:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már pár autóm de ilyen problémával még nem találkoztam. Ahogy elindulok azonnal tekerhető a kormány csak állóhelyzetben nem. Olyan mintha letiltana valami elektronika.Paranormális jelenség
2016. nov. 30. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy álló helyzetben inkább csak nehéz tekerni? És amikor már gurul akkor ugye könnyebb.
2016. nov. 30. 18:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem. Le is áll a motor egy pillanatra aztán újra indul azonnal. Mindezt magától. Tehát nem lefullasztom hanem lenyomott kuplung mellett leáll majd újraindul. Nem is lehet így a kormányt egy negyednél tovább tekerni. Kitépi magát a kezemből és leáll maj újraindul. Ahogy a gázra lépek ez a jelenség megszűnik.
2016. nov. 30. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:

"Le is áll a motor egy pillanatra aztán újra indul azonnal. Mindezt magától. Tehát nem lefullasztom hanem lenyomott kuplung mellett leáll majd újraindul."

Na ez így 100% hogy nem történik meg.

Az hogy leáll még ok lehet de hogy magától újraindul az biztos hogy nem.

Ehelyett lehet az hogy kis időre lejjeb esik az alapjárat majd visszatér a normál értékhez de akkor nem áll le.

Mindegy, a lényeg hogy mutasd meg egy szerelőnek, hogy mit csinál és ő majd megmondja mi a teendő.

2016. nov. 30. 18:52
 6/9 Beviz Elek ***** válasza:

Leáll majd újraindul? Inkább csak nagyon lezuhan a fordulatszám nem? Vagy hallod az önindítót is tekerni? Ha igen akkor az varázslat!

Szerintem annyi hogy van egy pótlevegő szelep ami emel ha fordulaton ha terhelést kap az autó (klíma, szervó, stb), de ez neked nem működik/ragad picit és későn kapcsol. Ha te adod a gázt, akkor ugye nem esik le a fordulat, nem észrevehető a probléma.

2016. nov. 30. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy pillanatra leáll igen. Aztán teker az önindító és újraindul. Nem szimplán leesik a fordulatszám hanem ténylegesen leáll a motor. Olyan mintha valami elektronika letiltana aztán ahogy visszatekeredik a kormány újraindul. Mondom paranormális.
2016. nov. 30. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Csinálj már egy videót erről. Vagy nem lehetséges mert letiltja az össze elektromos eszközt is a környéken?
2016. nov. 30. 19:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Christin reinkarnációja :oD Holnap délelőtt csinálok egy videót róla. Ma már ki nem megyek
2016. nov. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!