Tényleg rosszak az utángyártott autó termosztátok?
Nem. Jó eséllyel be kell kötni hozzá, hogy működjön normálisan...
Amúgy meg gyártmánya válogatja. Az "utángyártottak" között MINDIG meg lehet találni a gyári beszállító termékét. Tehát azt, ami pontosan ugyan az, mint a gyári csak sokkal olcsóbban. Azt érdemes venni. Kis utánajárással ki lehet deríteni, de általában az autósboltosok is tudják melyik az.
Ez így nesze semmi fogd meg jól..
Először is győződj meg róla hány fokon kéne nyitnia a termosztátnak. Utána kezd el melegíteni a vizet, úgy, hogy közben méred egy hőmérővel.
A termosztát legyen belógatva az elejétől kezdve, hogy átvegye a hőmérsékletet.
Azért furcsa amiket írsz, mert a gagyi termosztátok inkább úgy romlanak el, hogy hamarabb nyitnak, vagy nem zárnak vissza egészen.
A lezárt állapotban való megragadás fehér holló manapság.
Azt ugye tudod, hogy egy nagy hülyeség a teszt, amit te csináltál, és nem ad reális képet a modern termosztátok működéséről?
"A víz hőmérséklete még tuti 80 fok felett volt"
Legalább meg kellett volna mérni, mielőtt tucatszám elkezded vásárolni a termosztátokat :)
Ha nem valami kisipari made in gagyisztán amit veszel semmi baj nincs velük!
Amit te meg teszt cimszo alatt csinaltal az semmi...maximum egy rossz vicc.....
Ti élvezitek hogy segítség helyett, vagy abba bújtatva kioktattok mindenkit anélkül, hogy rendesen elolvasnátok a kérdést? Ez az új magyar szokás, tudom én.
"forró vízbe tettem, a lobogva forrás után kb egy perccel" - a víz 130 fokon forr "lobogva", egy perc múlva is simán 100 fokos! Hogy lehet ebbe belekötni???
Ti igazi büszke magyar tahók vagytok, na ezért jöttem Angliába. A saját népem tagjai csak gyűlölködnek és lenézik egymást, a segítség kérést lenézitek és arrogánsan válaszoltok. Bezzeg a kérdést nem olvastátok el! Nem csoda, hogy tönkremegy az ország, a honvágyam ellenére örülök hogy megléptem onnan!
Már én is egyre ritkábban látogatok magyar fórumokat, mert mindenhol ez van. Sajnállak titeket és a kevés normális otthon maradt embert, akiknek megkeserítitek az életét!
A víz 100 fokon forr, nem 130on lobog. Fizika általános iskola 1es. Csak tulnyomas alatt lehetséges a tulhevitese. Amugy még te írtad, hogy 80 fok körül volt.
A többi még hablaty, ostoba suttyó vagy akiből elotort az onerzet.
Ezt a magyar mentalitás/szokás kártyát hagyjuk!Ezt kár volt kijatszanod.....főleg neked....
"forró vízbe tettem, a lobogva forrás után kb egy perccel" - a víz 130 fokon forr "lobogva", egy perc múlva is simán 100 fokos! Hogy lehet ebbe belekötni???
Majd az ellenőrződbe fizikából egy nagy talpas kampós 1-est írjál már be légyszives!Általános iskolai tananyag......
És te tahózol,miközben te vagy itt a 2 agysejtes primitiv majom!Tenyleg jobb is hogy elmentel....vissza se gyere......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!