szeretnék egy hatsokerekes autot es szinte csak bmw van 800-1000000 kategoriaba.
Nezegettem hasznaltauton direkt a gyari allapotuakat es a kicsit oregebbeket(amik amugy jobban be is jonnek mint az unabb fajták)
talaltam egy 1989-es 525i-t ami nagyon megtetszett.Hala istennek nem csak a hulyegyerekek altal szethajtott kalyhacsoves bmwket talalok. Mi a velemenyetek, megéri egy ilyen kocsit venni? fogyasztasa 7-8L (tudnam tankolni). illetve milyen tipusokat ajanlotok? 2. kocsim lenne jogsim 4 éve van.
Egy 525i-nek szerintem jóval több a fogyasztása, mint 7-8 liter, de ez lényegtelen is, engem sem érdekelne. Viszont ennyi pénzért nem vennék közel 30 éves romhalmazokat, alig többért van 15 éves Lexus IS200, a japán BMW. Nagyságrendekkel jobb autó.
2016. nov. 29. 23:03
2/8 anonim válasza:
Akinél a fogyasztás szempont az nem tud fenntartani egy ilyet.
2016. nov. 29. 23:23
3/8 anonim válasza:
Egy majd harminc eves 525i-nél nem létezik olyan forgalmi helyzet amiben 7-8 litert eszik!Maximum valami folyamatos lejtmenetet tudok elkepzelni evezővel vitorlával térdig érő hátszélben!Illetve ha nalad egy ilyen autónál a fogyasztás is szempont,még elméleti síkon is kár eljatszanod a vasarlas gondolataval!Egy rosssz kivénhedt e34-ért meg eleve nemnis adnék 1 milliot!
2016. nov. 30. 08:14
4/8 anonim válasza:
ennyiért kaphatsz egy kiválló állípotú opel omegát, ami szintén BMW motoros mármint a dízelek, és hátsó kerekesek is.
hibája a rozsda. de 8 kilóért már patinásat kapsz.
jól írták az 525 i soha nem fog 7-8 at enni. 10 fölött lesz mindig is.
ha hátsókerekes játszósat akarsz, a japán verdáknál is érdemes kutakodni, könnyű kasztni, pörgős motor, és van amelyik hátul hajt ;)
2016. nov. 30. 08:28
5/8 anonim válasza:
Ha azért kell a hátsókerék hajtás, hogy lehessen vele egy kicsit szórakozni, akkor ennél csak a 7-es BMW lenne nagyobb marhaság. Minél kisebb súly kell, nem egy ilyen böszme! Ennél még egy compact BMW is jobb lenne, ha ez a cél. Ez a véleményem.
2016. nov. 30. 08:52
6/8 A kérdező kommentje:
en nem drigtelgetni akarok, semmi ilyesmi de azert boven van kulonbseg egy elso es egy hatsokerekes auto kozott.
dieselt nem szeretnek. milyen japan autokat ajanlotok akkor? lexus kicsit draga nekem. ami olcsobb (700-1000000)
az meg nem tetszik. Hobbi autó lenne de nem akarom szethejtani mert a penzt amibol veszem nem tulbgxorsan szereztem meg es mivel hobbi auto lenne. nem igazan erdekel mennyit eszik hacsak nem 20 liter vagy ilyesmi.
2016. nov. 30. 08:57
7/8 anonim válasza:
Ha 525-öst akarsz, akkor vegyél olyat. Én írtam, hogy szórakozásra alkalmatlan, de ha nem az a célod, akkor jó az az autó. Tartós konstrukció, nem a motorral lesz a problémád, ha lesz valamivel. A fogyasztás 7-8 literét felejtsd el, jó lesz az 10 felettinek is, átlagosan. Ha ismered a hátsókerék hajtást, akor nem szólok egy szót sem. Ha nem, akkor nem tudom, miért gondolod, hogy más vezetni..driftelni, ilyesmit nem akarsz, legfeljebb azt érzed, hogy nem érzed a hajtási befolyást a kormányon. Az viszont sok pénzt nem ér meg.
2016. nov. 30. 09:35
8/8 anonim válasza:
Nekem is 525i van, de 1992-es évjáratú, és 192 lovas. 12 liter fogyasztás a minimum, ha nem spórolósan vezetsz, de minek vezetnél spórolósan, ha ilyen autót vezetsz? Szóval így számolj. Nem rossz befektetés amúgy, mert mostmár növekedni fog az áruk, veszel egy jó állapotút most, és néhány év múlva nagyon sokat fog érni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!