Milyen autót vegyek 600. 000-ért?
Figyelt kérdés
Ötleteket várok:)
- első autóm lenne
- sokat mennék vele autópályán, szóval legyen azért ereje
- legtöbbször egyedül lennék benne, tehát valami kisebb méretű legyen
Köszi
2016. nov. 23. 19:24
1/9 anonim válasza:
Én ezt a típust ajánlanám:
2/9 anonymus950 válasza:
Sok palyazasra en dizelt ajánlanék, de nem ennyiért, inkabb 800e. Annyiért mar lehet venni egesz jo golf4-et pl. De jo lehet meg a c Corsa 1.7 dízel pl. Vagy a ford fiesta, Focus is. Ha benzinest szeretnel akkor erdemesebb nagyobb motorral szerelt venni, pl: Ford Focus 1.8.
3/9 anonim válasza:
És még ezt a típust ajánlanám a figyelmedbe:
4/9 anonim válasza:
Esetleg még a Honda Civic-ek között is lehet keresgélni:
6/9 anonim válasza:
Ja vár ha kisebb akkor legyen zaparozsec.
7/9 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül dízelt venned ha sokat mész autópályán. Ennyiért nem kapsz fiatal autót és egy öreg dízelnél nagyobb a rizikó a benzineshez képest.
Vegyél szerintem 1.6-os VW polot vagy 1.6-os Renault Clio II-t
8/9 anonymus950 válasza:
Utolsó, pont ezert irtam, hogy ennyiért én sem ajanlom, az igaz, hogy egy benzinessel nehezebb mellefogni, meg olcsobb is suervizelno.
9/9 anonim válasza:
Toyota Avensis,Mazda 323,Honda Accord,Mitsubitshi Galant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!