Opel astra 1.4 be szeretnék karácsonyra ajándékba. Milyen kell?
Figyelt kérdés
Nem értek az autókhoz. Mivel nő vagyok.😁
Mindenképpen ragaszkodom ehhez az ajandekhoz , arra lennék kíváncsi hogy mi alapján kell valasztanom?
Vannak ehhez a lejatszokhoz , szabványok az autókra?
2016. nov. 29. 13:36
2/9 A kérdező kommentje:
Hoppá ne haragudjatok autós rádió mp3 ás, vagy akár CD s majd az ár ezt eldönti.🙂
2016. nov. 29. 13:39
3/9 A kérdező kommentje:
.
2016. nov. 29. 13:54
5/9 anonim válasza:
A gyári helyére? Vagy nincs benne gyári? Szerintem menj el egy akármilyen műszaki boltba, ahol árulnak ilyeneket. Mondjuk Euronics, Média Markt, Auchan, Tesco. Ott megkérdezed az eladót, hogy mit javasol és az jó lesz. Azért mondom ezt, mert szerintem nem csúcs kategóriát szeretnél, bvalami autóhifi- mániásnak, csak egy tisztességes cuccot ajándékba. 10 és 30 ezer forint közt biztosan kapsz megfelelő CD-s rádiót. (szerintem az MP3-at mind tudja már)
6/9 A kérdező kommentje:
Olyan 30 ezer forintot gondoltam maximum, gyári van benne kazettás
2016. nov. 29. 14:28
7/9 A kérdező kommentje:
Igen nem csúcskategóriában gondolkozom, csak a kazettastol modernebb legyen
2016. nov. 29. 14:29
8/9 anonim válasza:
30-ert mar nagyon jo,markas cuccokat is tudsz venni!Inkább auto hifi boltba menj,mert ott be is kötik neked es biztos jo lesz!Tapasztalatom szerint a media marktos meg stb eladók annyit ertenek az egeszhez mint bivaly a tangóhoz!Talan magarol a keszulekrol tud neked informaciot adni,de azon kivulsemmi!Raadasul meg egy rendes hifis boltba ki is probalhatod az egyes fejegysegeket hogy szolnak az autodban es ha nem tetszik masikat valasztasz/probalsz!A mediaba meg megvetted azt jo napot...arra tudjal....
9/9 anonim válasza:
Inkább összeget adj.
Ha férfiemberé az autó, akkor általában igen válogatós szokott lenni, hogy pontosan milyen legyen benne.
Ha választasz egy neki nem szimpatikus márkát, típust, akkor hallgathatod egy darabig.
Vagy inkább mondd azt neki, hogy a rádió az ajándéka, amit együtt mentek el megvenni, és te fizetsz.
Férfinak műszaki cikk meglepit SOHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!