Daewoo matiz 0.8 s fogyasztása?
6,2 liter eszik százon,pedig két falu közti ingázáson mértem és nem is mentem vele városban,50-60 kilóméter/óra sebességgel mentem vele átlagosan,ahhoz képest szerintem sok,hol van a gyári :
"Országúti fogyasztás 5,2 l/100km"??????
?
Lambdaszonda, EGR szelep, alapjárati léptető motor, gyújtegységből gyengébb szikra, olajos gyertyák... Soroljam?
És akkor még ott van a sokszor "beszámíthatatlan" elektronika érzékelők tömegével..
Hát ha tudod akkor soroljad még!
és az injektor?eldugulása?az lehet?
Minek soroljam? Mire mégy vele?
"és az injektor?eldugulása?az lehet?"
Nagyon nem valószínű, ha gondolkoznál Te is rájöhetnél.
Hogyan kéne gondolkozni?
Nagy fordulatszámon, nagyobb terhelésnél nincsen gond, ugye?
Pedig akkor fogyaszt legtöbbet az autó (azaz a motor) és az injektor át tudja engedni (befecskendezni) az ehhez a relatíve nagy teljesítményhez szükséges üzemanyagot.
Ha dugulva lenne, akkor ez nem így lenne!!
Ez világos, nem??
Azért még a soroláshoz.. Megvan az üzemanyag tápcsatornában a nyomás?? Nem ingadozik??
Egy nyomásmérővel, egy rácsatlakozó tömlővel, amelynek a másik végén az autó mérőcsatlakozójához való csatlakozó van.
A sok (de korántsem teljes) tipp közül miért ezt ragadtad ki?
Ennek is van, de kicsi a valószínűsége, de kizárni nem lehet.
(Miért kell ezt mégegyszer, magánba is kérdezni???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!