Van egy Toyota Avensisem azzal kapcsolatban van kérdésem. Megéri? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv! Szóval van egy 2002-es Toyota Avensisem, ami lényegében az első autóm, ezért nagyon kötődöm hozzá, szeretem. Már abban a korban van hogy kijött egy hiba, egész pontosan egy kuplungot kell cserélni meg valszeg szilentet, bekéne állítani a futóművet, meg lehet kéne valamit csinálni, ezen kívül még szélvédőt is kéne cserélni, meg lökhárítót. De igazából most a legfontosabb a kuplung meg a szélvédő.2016. nov. 23. 21:15
11/15 anonim válasza:
Ha benzines és a márkaszerviz a felsoroltakra 300.000 forintos ajánlatot ad, az az autó értékének kb a fele. ENnyiért biztosan csak akkor éri meg, ha még megtartjátok. Viszont a felsorolt hibák a használatból erednek, ez semmi, minden autón meg kell csinálni. Csak nem a márkaszervizben, hanem egy sima autószerelőnél. Sokkal olcsóbb lesz és mivel nem bonyolult az autó, nem lehet gond a javítása. Az Avensis híresen tartós autó, szerintem tartsátok meg, mert nem tudod jó áron eladni, inkább menjetek vele, ameddig szét nem esik.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem márkaszervíz, hanem egy sima autókereskedő. De köszönöm az eddigi véleményeket! Esetleg jöhetne még :D
2016. nov. 24. 15:34
13/15 anonim válasza:
akkor vételárra mondták a 300 ezret? van pofája a neppernek..
14/15 A kérdező kommentje:
Igen vétel árra mondta, hogy beszámítja egy másikba annyiért! Én teljes mértékben felháborodtam rajta !! Akkor én eddig úgy könyvelem, hogy megéri inkább megcsináltatni.
2016. nov. 24. 17:06
15/15 anonim válasza:
teljesen megéri. Az egy jó autó, megbízható és még sokáig fogjátok tudni használni. 300.000 ezret meg három év múlva is kaptok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!