BMW e46 316i (1,6 benzin) Vélemények?
Régen minden autó hátsókerekes volt, mégis javarészt hosszában mentek az úton. Kivéve télen, mert akkor mindíg kellett legalább két zsák cementet cipelni.
Hogy mennyire éri meg az árát? Aki BMW-t akar venni úgyis azt vesz, nekem személy szerint nem kellene, esetleg egy maximum pár éves.
"Kérdésem azokhoz szól akiknek van , vagy volt ilyen autójuk."
Hat akkor itt senki sem lesz aki tud érdemben válaszolni mert ilyen auto nincs!
Én úgy tudom hogy nem 1.6-os motorral volt a kisebbik hanem 1.8-as motorral. Na és ez volt az adók miatt az amelyikkel forgalmazták.
Nincs ilyenem de az adatok ismerete alapján úgy megy és mozog ezzel a motorral mint egy Focus 1.6-1.8.
Az árát szerintem csak annak éri meg aki nem sajnálja rá a pénzt és eleve meg tud venni egy drágább de jó állapotút és után költ is rá.
Most volt (vagy még van is) a hahun meghirdetve egy E46 320d nagyon olcsón 800e-ért és ugyanarról az autóról írt az origo és a totalcar is hogy már háromszor volt összetörve a lekérdezések alapján és sok egyéb baja is volt amit le is írt aki árulja. Nem véletlenül kerül annyiba amennyibe egy olcsó BMW. Mert csak a gitt tartja össze.
A vezess.hu-nak is volt egy cikke mostanában és az pont egy 316i-ről és elég tanulságos a költségekről szól [link]
"Nincs ilyenem de az adatok ismerete alapján úgy megy és mozog ezzel a motorral mint egy Focus 1.6-1.8."
Azért durva lenne ha úgy menne mint egy 200kg-mal könnyebb autó.
Nagyon nagy lyukra futottatok ezzel az 1.6-tal :D
Készült E46 1.6-os blokkal, N40B16-tal és N45B16-tal.
Egy ilyen 116 lovas erőgép semennyire nem fogja kidobni a seggét. Én nem vennél 318 alatt E46-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!