Mivel lehetne csökkenteni az alulkormányzottságot?
Figyelt kérdés
Adott egy összkerekes, turbós Subaru Legacy. Összkerékhajtás, hátul önzáró difi. Elég jól tolja az orrát. Mikkel lehetne ezt csökkenteni? Kerékösszetartást a határértéken belül széttartásra állítottam, akksi költözött a csomagtartóba, ablakmosó tartály is. Hátul ben van a pótkerék. Elöl-hátul stabrúd van a kocsin. Hátra kellene még egy vastagabb stabrúd?2016. nov. 22. 21:43
1/6 anonim válasza:
"Kerékösszetartást a határértéken belül széttartásra állítottam"
Szerintem pont ez a gond. A Kerékösszetartást állíts középértékre, vagy egy ici picivel többre, de csak éppen egy hajszállal hajszállal(2-3 százalék) és próbáld ki úgy, szerintem ez lesz a nyerő megoldás.
2/6 anonim válasza:
Ha nem jön be amit az #1-es írt, akkor kell előre is egy rendes sperrt építeni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg kéne kérdezz egy Subaru- gurut. Én úgy emlékszem, hogy a Subaru eléggé hátsókerekesként viselkedett, nem az orrát tolta. (Impreza) A szakik egy perc alatt megmondják, mit lehet csinálni.
5/6 anonim válasza:
Akkor rosszul emlékeztem, miben ültem, elnézést.
6/6 A kérdező kommentje:
Az Evo a játékosabb, mert AYC-vel rendelkezik. Ez még sima "buta" hajtásos. Itt nincs nyomatékelosztás a váltóban, itt egy 50:50-es hajtás van, középen Viscoval. Az összetartást úgy értem, hogy meg van adva gyárilag egy alsó és felső határérték, hogy mennyire tarthat össze és szét. Na, és én még a zöld tartományba állítottam, csak pont, hogy a széttartás fele, hogy a széttartó kerék miatt jobban elforduljon. Amúgy tegnap voltam vele teszten, terepen egész jól megy keresztben :)
2016. nov. 27. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!