Ki milyet venne és miért?
Sziasztok! Milyen autót vásárolnátok 400-800e forintig?
Én Golf IV 1.9 tdi, BMW 320d, Fiat stíló 1.9 jtd, ezekről vélemény?
800 ezerért nem vennék BMW-t, ha nincs rá legalább 2 millióm akkor felejtős.
Golf 4 még okés, de TDI? Sok bennük a km és sztem egy benzinest jobb vezetni mint dízelt.
Fiatot nem igazán vennék. Én személy szerint Toyotát vennék ha most állnék autóvásárlás előtt.
Én is Golfra szavazok, mert komolyabb, mint a Stilo, bömösből meg ennyiért nincs, csak széthajtott. Vagy ha mégis van, akkor azt egy nepper hamarabb megtalálja valószínűleg.
Hahu mellett érdemes még márkafórumokon nézelődni, mert ilyen öreg kocsikból a jól karban tartott példányok ott cserélnek gazdát.
Olasd el a cikket és mindjárt elmegy a kedved a BMWtől. Több mint 1 milliót kellett a javítására költeni. Pedig a cikkben csak benzines van ami elvileg megbízhatóbb mint a dízel és olcsóbban javítható.
A jtd is jó lehet de biztosabb a fapados 1.9 tdi motor.
Maradt a Golf IV.
Fiat felejtős, a Stilo meg pláne.
BMW ennyiért nincs értelmes darab.
Marad a Golf. Viszont TDI-t 700.000 alatt ismét el lehet felejteni. Szóval ha az egész keretet rászánod akkor Golf IV TDI, de ez csak a kocsi vételára, plusz papírmuka, első szerviz stb stb. Ha nem akkor Isuzu Astra, Corsa B stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!