Audi A4 B8 3.2 FSI V6 vélemények?
Figyelt kérdés
2008-as példányról van szó, amit kinéztem magamnak. Elméletileg 198 ezer km-rel. Vannak ennek a motornak hátulütői? Fogyasztás nem érdekel annyira, viszont a megbízhatóság az igen, mivel gyakran járok külföldre és ott leállni az autópálya közepén nem szeretnék.2016. nov. 22. 18:27
1/7 anonim válasza:
Bitang egy gép lehet az. Kis kasztni (relatíve) és nagy motor. Amúgy arról a motorról nem hallottam olyat hogy betegágy lenne, szóval ha egyébként rendben van az autó, akkor megveheted bátran, nem fog az megállni alattad. Annak nézz utána hogy nem kell-e bele 98-as benzin, mert az azért jóval drágább mint a 95-ös és nem egy madárétvágyú motorról van szó.
2/7 anonim válasza:
Abban az a legjobb motor.
Ha úgy kezded, hogy beviszed egy audi szervízbe ahol megcsinálnak rajta mindent amit kell akkor utána jó eséllyel megbízható lesz.
3/7 anonim válasza:
Változó szelepvezérlésű közvetlen befecskendezésű turbó nélküli motor. Turbó nélkül is jól megy. Egy hibája, h szeretnek lekormolódni a szelepszárak.
Fentartása drága, mint minden audinak, de legalább megy. A vezérlése láncos, amit remélhetőleg nem kell egy darabig még cserélni, de h igen, az mélyen gatyába nyúlós buli.
4/7 anonim válasza:
Kokszolódás már 60e km-nél érzékelhető, ha egy kicsit utánanézel külföldi fórumokon nagyobb eséllyel találkozol olyannal akinek volt/van ilyen gépezete.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzáértő válaszokat. Kéne egy szerelőt találni, hogy holnap meg tudjuk együtt nézni, mert én nem nagyon értek hozzá, de ilyenkor nehéz találni. Az eladó pár nap alatt frissítette a hirdetést, most 300 ezerrel olcsóbb, azaz 2,7 millió. Szervizkönyve nincs az autónak.
2016. nov. 22. 19:20
6/7 anonim válasza:
A 3.2-es FSI egy iszonyú jó motor annak, aki bírja tankolni, az Audi A4 pedig önmagában is egy remek autó, szóval nem lesz azzal gond. Persze fenntartásra költeni kell majd, nem olyan autó ez, hogy csak olajcserével megy, de szerintem nem fog otthagyni sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!