Miért ilyen népszerű a BMW?
"Minden funkciojaban jobb, ahogy a kormany tekeredik, ahogy az ajtok csukodnak, ahogy a kapcsolok kattannak, amilyenek az anyagok, az osszeszereles, a karosszeriamerevseg, lehet sorolni estig."
Tehát 2-es fóka 1.6 vs e46 16i.
A kormányozhatósága az első hajtás nélkül jobb a bmw-nek, de azért a fókának is átlagon felüli a kormányzása. A váltóra nekem a ford jobban bejön, rövidebb úton jár kényelmesebb. Ajtócsukódásban szerintem semmi különbség nincs. Kapcsolókban a ford finomabb, könnyedebb. Anyag az nagyon felszerelés függő a bmw-ben de tény tud szebb lenni az e46 belül.
Még amit hozzá akartam ehez fűzni: Ugyebár felmerült feljebb hogy ami nem hátul hajt az nem autó, lehet de nyitott difivel semmit nem lehet szépen csinálni csak szerencsétlenkedni. Motorban a fóka sokkal fürgébb a súly előnyének köszönhetően.
22: ez a BMW volt a totalcarban hogy már háromszor rommá volt törve és hogy ne vegye meg senki. Gondolom ezért is kerül ennyibe.
Azért gáz hogy sok ilyen totálkárból összegittelt összetákolt autót árulnak és már nem is az óratekerés a legnagyobb baj hanem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!