Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen népszerű a BMW?

Miért ilyen népszerű a BMW?

Figyelt kérdés
Egyre többen vesznek BMW-t. Főleg a fiatalok körében népszerű ez a márka. Tényleg ennyire jó, megbízható autó, vagy a legtöbben csak menőzni akarnak?
2016. nov. 22. 09:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
miben volt jobb?
2016. nov. 22. 13:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy hogy alma és körte. Mindkettő gyümölcs ugyanakkorák de mégis mások.
2016. nov. 22. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Na itt következik az(es kivancsi vagyok mikor lesz kijátszva ez a kártya)hogy mera a bélyemvé háccsókerekes,es ami nem hátul kapar az nem is autó stb......
2016. nov. 22. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

Egy BMW minden teren jobb mint egy Focus, leven az elobbi premiumgyartmany, az utobbi meg kommersz. Minden funkciojaban jobb, ahogy a kormany tekeredik, ahogy az ajtok csukodnak, ahogy a kapcsolok kattannak, amilyenek az anyagok, az osszeszereles, a karosszeriamerevseg, lehet sorolni estig.

Es ez nem a BMW sajatja, a premiumkategoria mindig jobb mint a kommersz, legyen az Audi, Lexus, Mercedes...

Ezt persze az nem tudja aki eleteben nem hasznalt premiumautot.

2016. nov. 22. 14:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Egy E46 316i mitől jobb autó tehát, mint egy Focus 1.6i? Jobban megy? Jobban csukódik az ajtaja? Jobb a kormányzása, vagy a futóműve? Esetleg a presztízse nagyobb? Felszereltsége a jobb, vagy micsoda?
2016. nov. 22. 14:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Probald ki, hasznald nehany tizezer kilometeren keresztul mindkettot, aztan magad is tudni fogod.

A legjobb az ha a BMWbol ulsz at a Focusba, mellbevago lesz.

2016. nov. 22. 14:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezek szerint leírhatatlan a különbség! Volt Focusom, volt 116i-m és 320D-m is. Az E46-os 316i-hez nem volt szerencsém. De az biztos, hogy nehéz, a széria ülése kényelmetlen. A Focus főleg Trend felszereltséggel (első faceliftig) kifejezetten sportos, nagyon jól vezethető autó. Én azt gondolom, nem éri meg a többlet pénzt, amit a hasonló korú BMW-ért fizetni kell, mert nem jobb autó. Ugye szigorúan az egyhatosokról beszélünk? Egyébként szerettem a BMW-ket és mint a "flottából" látszik, nem képzeltem magam drift és gyorsulás bajnoknak.
2016. nov. 22. 14:41
 18/23 anonim ***** válasza:

"Egy E46 316i mitől jobb autó tehát, mint egy Focus 1.6i? Jobban megy? Jobban csukódik az ajtaja? Jobb a kormányzása, vagy a futóműve? Esetleg a presztízse nagyobb? Felszereltsége a jobb, vagy micsoda?"

Meg is válaszoltad.

Nem is a megbízhatósága jó, hanem maga az autó karaktere. Én amit imádok benne (pedig rengeteg gondom volt a BMW-kel), az üléspozíciója, a futóműve, a hátsókerékhajtás (ami a mindennapokban csak hátrány, viszont ökörködésre jó), a váltóját imádom, valamint van az egésznek egy hangulata, mikor beülök, nem tudom elmagyarázni. Pedig mondom, nagyon sok hibájuk van, nekem már csak hobbiautóm a BMW, főállásban más autóm van (Audi, hoppá), de meg tudom érteni azokat maximálisan, akik vesznek egy fiatalabb, jó állapotú BMW-t. Persze a nagyon jó marketing és a kocsmai beszélgetések is hozzásegítettek ehhez a nagy sikerhez.

2016. nov. 22. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Annyira értelmetlenek az ilyen viták.
2016. nov. 22. 15:13
 20/23 anonim ***** válasza:

#18-as: itt a lepusztult, jóval millió alatti, menőző fiatalok által megvett darabokról beszéltünk.

A hátsókerék hajtás nagyon jó, de a 105 lóerővel elég nehéz ökörködni vele. Nem? Havon viszont jó, mert nem haladsz (feltéve ha DSC van benne), mert folyton elveszi a gázt. Az ülés pozíciója jó lenne, ha tisztességes ülései lennének, de nagyon rövid az ülőlap és a háttámla is. A Focus ülései sokkal sportosabbak, jobban tartanak. Ökörködni a Focussal jobb, majd 200 kilóval könnyebb és kanyargós utakon elég magabiztos. Szóval nem egy BMW3 vs. Ford Focus elemzés van itt, hanem a párszázezres alap 3-as és a Focus.

2016. nov. 22. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!