Mz ETZ 150 vélemény?
Figyelt kérdés
végsebesség!
Fogyasztás!
Megbízhatóság!
Kényelem!
Lóerő!
STB!
vélemény !
Mennyit adjak érte
2016. nov. 19. 12:20
1/7 anonim válasza:
Vége kb 110 körül kb 5 litert legel ha nem70- nel jársz alkatrész olcsó van hozzá bőven megbizhatóság átlagos kényelem " keleties"
2/7 anonim válasza:
Én is akartam venni egyet csak így retróból de többet kajol mint az ezres Swiftem,nem véletlenül olcsóbb mint egy simson XD
3/7 anonim válasza:
jó kis gépek azok ha nem jaszkarizni akarsz meg gyorsulgatni az etz a kényelmes tempót szereti 80 körülit
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2016. nov. 20. 18:54
5/7 A kérdező kommentje:
Ez tudom hogy nem ide tartozik de erre is válaszolnátok?
Mennyi idő egy AM jogsit (50cc) letenni,és mennyibe kerül ?
2016. nov. 20. 18:55
6/7 anonim válasza:
55 ezer körül van plusz az elsősegély ami 16 körül de az utána jó lesz más jogsira is. 2 hónap alatt meg van 1 hónap a kresz a kismotoroknál meg nincs olyan sok vezetési óra az is 1 hónap kb
7/7 anonim válasza:
Az etz 150-es végsebessége 115-120, ha jó állapotban van. Az utazója 90-100. A fogyasztás 4-5 liter ha rángatod neki, egyébként max 4 liter. Szerintem nagyon kényelmes, jobb, mint néhány mai motor. Olcsó az alkatrész, könnyű javítani, de nem igazán kell. Ha egyszer rendesen össze van rakva, tíz évig csak az olajat és a szűrőt kell cserélni benne. Akik fikázzák nem ismerik, vagy irigyek, mert ver sok mai motort a kategóriájában. Például egy 125-ös susuki végsebessége csak 90 és 70 az utazója, viszont őrült drága hozzá minden alkatrész. Szóval etz? Igen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!